NY Basement

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Reserveer een tafel

Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Eten & Drinken

Lunch

Onze keuken heeft de lekkerste gerechten voor je uitgekozen op de menukaart. Je kunt kiezen tussen het 2-gangen lunchmenu of het 3-gangen lunchmenu. Waar kies jij dit weekend voor?

Bekijk de menukaart

Live Music Lunch

Op diverse zondagen organiseren we een Live Music Lunch van 13:00 tot 17:00 uur in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor een speciale thema lunch. Tijdens deze culinaire middag kan je ook nog eens genieten van de leukste bands.

Bekijk de complete agenda

Thuismenu

Nu wij onze deuren om 17:00 uur moeten sluiten, kunnen jullie niet meer bij ons genieten van de culinaire gerechten. Maar dat betekent niet je de gerechten nu moet missen. De gerechten komen nu gewoon naar jou. Beschikbaar in een 3-gangen en 5-gangenmeu.

Meer informatie en bestellen

Feestdagen

Uitgebreid genieten van het Kerstmenu dat onze keukenbrigade heeft samengesteld. Ook de NY Basement cocktailshakers zullen van zich laten horen deze avond en je bij binnenkomst een verrassende cocktail serveren.

Meer informatie

Cocktails

Cocktails_Overzicht_NY_Basement

Cocktails

Elegant en avontuurlijk. Achter de mysterieuze kleuren van onze cocktails schuilen verrassende smaken. Build, stir, shake or blend. Afhankelijk van de soorten drank en andere ingrediënten, wordt de cocktail zachtjes geschonken of geroerd, of juist geschud of geblend.

NY Basement_Cocktail_Rood

Cocktailworkshop

Op dit moment nemen we voorlopig geen nieuwe groepen aan voor onze cocktailworkshop. Houd onze website en social media in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.

Proef de sfeer