De Beproeving

Halen jullie eruit wat er in zit?

De Beproeving

Hoe werken jij en jouw collega’s samen? Tijdens deze spannende teaminterventie leer je effectiever samenwerken onder begeleiding van een coach! Met eten uit de keuken van Hotel New York maken wij jouw team-event lekker, persoonlijk en compleet!

Vertrouwen binnen een team is de basis voor goed functioneren en bevordert open communicatie, gezonde werkrelaties en een sfeer van feedback geven en ontvangen. Wil je werken aan het versterken van onderling vertrouwen binnen je team? Ga de uitdaging aan met de BEPROEVING. Zelfs nu tijdens deze pandemie kan je met je team aan je ‘teamtrust’ werken. Thuis online, samen met je team door middel van een spannende en zeer actuele game.

Spelen en borrelen

Wil je proeven en op de proef gesteld worden? Van Hotel New York ontvang je thuis een heerlijk borrelbox met een aantal geheime ingrediënten. Je gaat samen online aan de slag met de inhoud van de box. Enkele dagen voor aanvang van het team-event ontvang je van ons een inlogcode voor de game ‘Fight the Virus’. Deze uitdagende game speel je individueel en online. Aan het einde van de game ontvang je direct een persoonlijk rapport over jouw samenwerkstijl en krijg je tips hoe je deze stijl optimaal kunt benutten.

Meer weten over de Beproeving?

Jan Bernard Koolen – Directeur Residentie Molenwijck
Ik wilde mijn collega’s een avond geven waarop ze konden leren en lachen. Dit verhoogt niet alleen de motivatie en tevredenheid maar vermindert uiteindelijk ook stress en bevordert gezondheid. Dat mogen we niet uit het oog verliezen – zeker niet in deze moeilijke tijden.

Procesbegeleiding

SkillFull

SkillFull is een Rotterdams creatief bedrijf met ondernemers die een bewezen trackrecord hebben in de professioneel zakelijke dienstverlening en putten uit meer dan 10 jaar (internationale) ervaring. Ze gebruiken digitale innovaties om werkprestaties binnen de arbeidsmarkt te verbeteren. Zij geven medewerkers inzicht in hun gedrag en maken leren leuk.