Bestellen

Hotel New York

Bestellen

Thuis genieten van Hotel New York. Het kan met onze onze bestelservice. Wij bereiden alle gerechten voor en leveren het kant en klaar af (inclusief beschrijving). Zelf alleen nog opwarmen, uitserveren en genieten. De gerechten kunnen opgehaald worden in Hotel New York tussen 12.00 uur en 20.00 uur.

Thuismenu

Via onderstaande knop kom je op onze bestelwebsite. Hierop vind je alle menu’s die wij aanbieden via de bestelservice van Hotel New York. Deze gerechten moeten nog wel opgewarmd worden.

Let op: Alcoholische producten kunnen alleen meegegeven worden aan volwassenen (18 jaar en ouder).

Bestel online

Taart en Afternoon Tea

Onze Patisserie opent ook haar deuren. Taart en Afternoon Tea is te bestellen en op te halen tussen 12.00 uur en 20.00 uur. Bestellen moet wel voor 20.00 uur de dag ervoor.

Bestel hier taart

Picknickmand

Een heerlijk zonnetje, leuk gezelschap en een prachtig uitzicht over de Maas en de stad Rotterdam. Je bezoek aan de Kop van Zuid wordt nog leuker met de Hotel New York Picknickmand.

Reserveer direct

Cadeaus en Merchandise

De leuke Hotel New York cadeaus koop je nu ook online en onze Hotel New York kleding is in de uitverkoop! Na bestelling haal je je cadeaus op in onze Kiosk (restaurantingang).

Shop online

Vragen

Heb je vragen over onze bestelservice dan zijn we tussen 12.00 uur en 21.00 uur bereikbaar via 010-4390525 of via takeaway@hotelnewyork.nl.