De 5 van Hotel New York

De 5 van Hotel New York

De 5 van Kingsday@hotelnewyork

Ook deze zesde editie wordt de muziek verzorgd door een vijftal DJ’s. Bekende namen of niet? We vertellen u graag iets over ze. Maak kennis met de smaakmakers van Koningsdag en hun persoonlijke voorkeuren omtrent de muziek die ze draaien!

Kingsday

5 gerechten van de Nieuwe Menukaart

Hotel New York presenteert 2 keer per jaar een (gedeeltelijk) nieuwe menukaart voor het café-restaurant. Elk half jaar worden echte klassiekers afgewisseld met verrassende (seizoens)gerechten. Zo kunnen gasten het hele jaar door smullen van gefrituurde inktvisringetjes en garnalenkroketjes. En in de seizoenen staan er zomerse salades, winterse kost en mosselen, haringen of asperges op de kaart. Zo is op 2 april de nieuwe versie live gegaan. Ben je benieuwd naar de gerechten die er op staan? In dit artikel worden er 5 uitgelicht!

5 gerechten

5 bijzondere gevonden voorwerpen

Stel je voor: er is een groot evenement geweest in Rotterdam waarvan een paar gasten een kamer hebben geboekt bij Hotel New York. Nadat ze een ontbijtje soldaat hebben gemaakt, checken ze uit en gaat ieder weer zijn eigen weg. Nadat de gasten uitgecheckt zijn, is de kamer beschikbaar voor de Huishoudelijke Dienst om schoon te maken voor de volgende gast. Soms wordt er nog wel eens wat vergeten in zo’n hotelkamer…

Bijzondere voorwerpen

De 5 hotspots van Rotterdam

Breng je binnenkort een bezoek aan het bijzondere Hotel New York? Dan hebben we goed nieuws: naast het bezoek aan Hotel New York, is het ook zeker een aanrader om nog meer iconische plekken van Rotterdam te bezoeken. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder snel de vijf beste hotspots die je bezocht moet hebben in Rotterdam!

Hotspots in Rotterdam

De 5 bijzondere kamers

Slapen in Hotel New York is al een hele beleving op zich: het historische pand, het bijzondere verhaal over de Holland Amerika Lijn, het prachtige uitzicht op de Maas en ga zo maar door. Wil je weten welke vijf kamers het meest bijzondere zijn in Hotel New York?

Bijzondere kamers