De 5 van Hotel New York

De 5 van Hotel New York

5 WestCord Hotels

Hotel New York is onderdeel van de hotelketen WestCord Hotels. Al vanaf 1968 kan men slapen in diverse unieke hotels over Nederland verspreid. Inmiddels behoren 15 hotels  tot de WestCord familie en zijn er al plannen voor nieuwe hotels. Deze keer lichten wij 5 van onze favoriete hotels uit.

WestCord Hotels

5 gerechten van onze nieuwe menukaart

Onlangs heeft Hotel New York haar nieuwe menukaart gelanceerd! Met verschillende gerechten die passen bij de tijd van het jaar hebben we weer een menu om je vingers bij af te likken. We laten je graag zien welke 5 gerechten onder andere nieuw zijn op onze menukaart en zeer in de smaak vallen bij gasten.

Nieuwe gerechten

De 5 leukste cadeautjes voor de feestdagen

De feestdagen komen dichterbij en dat betekent dat we onze dierbaren weer mogen verwennen met cadeautjes! Vaak wordt het zoeken naar een leuk cadeautje als een hele uitdaging gezien. Vandaag helpen wij jullie een handje en benoemen wij de 5 leukste cadeautjes uit de Hotel New York Kiosk!

Leukste cadeautjes

De 5 mooiste zalen van Hotel New York

Met meerdere bijzondere zalen is Hotel New York de perfecte plek voor een bruiloft, een feestje of inspirerend zaken doen. De ruimtes hebben een hoog plafond, zijn verschillend van sfeer en formaat en hebben een kleurrijke en nostalgische uitstraling. Twee van de zalen zijn extra speciaal: directievertrek Reuchlin en Plate ademen nog steeds de authentieke Holland Amerika Lijn sfeer uit.

Mooiste zalen

5 lekkerste gebakjes

Wie heeft er nog nooit een gebakje gegeten bij Hotel New York? We denken dat er heel veel mensen dit toch wel eens gedaan hebben. Maar welke is de lekkerste en hoe worden ze gemaakt? We hebben de lekkerste gebakjes op een rijtje gezet. Allemaal gemaakt door ons eigen patisserie. En wist je ook dat je de gebakjes mee naar huis kunt nemen en dus kunt trakteren op je werk of thuis?

Lekkerste gebakjes

5 cocktails van NY Basement

Het warme terrasweer staat weer om de hoek en hoe kunnen we dit beter inluiden dan met een Top 5 over cocktails. In samenwerking met Arthon (Bartender van NY Basement) is deze Top 5 tot stand gekomen. Bij iedere cocktail staat een kort verhaaltje/beschrijving over wat het is, hoe het gemaakt wordt en hoe het tot stand gekomen is.

Cocktails

De 5 meest bestelde gerechten van Hotel New York

Het restaurant van Hotel New York is altijd wel gezellig druk. Hier wordt natuurlijk ook het een en ander besteld. Variërend van een portie bitterballen, tot een Fruits de Mer, alles komt voorbij. De zomer klopt ook op de deur dus lekker eten op ons terras kan nooit kwaad. Deze maand gaat de Top 5 van Hotel New York over de meest bestelde gerechten in ons restaurant. Sommige zijn wel te raden maar er zitten ook een paar verrassingen in. In dit artikel worden de 5 meest bestelde gerechten benoemd.

Meest bestelde gerechten

5 speciaal biertjes voor op het terras

5 mei… Een dag met veel betekenissen, met als belangrijkste Bevrijdingsdag. Ook is het vandaag de verjaardag van Hotel New York. Vandaag de dag is het 26 jaar geleden dat Hotel New York haar deuren heeft geopend. De 5e van de maand betekent ook weer een nieuwe Top 5. Hotel New York is jarig en het is/wordt mooi weer buiten. De link naar de Top 5 van deze maand is gauw gemaakt. Deze maand lichten wij 5 speciaal biertjes uit voor het komende terrasseizoen.

Speciaal biertjes

De 5 van Kingsday@hotelnewyork

Ook deze zesde editie wordt de muziek verzorgd door een vijftal DJ’s. Bekende namen of niet? We vertellen u graag iets over ze. Maak kennis met de smaakmakers van Koningsdag en hun persoonlijke voorkeuren omtrent de muziek die ze draaien!

Kingsday

5 gerechten van de Nieuwe Menukaart

Hotel New York presenteert 2 keer per jaar een (gedeeltelijk) nieuwe menukaart voor het café-restaurant. Elk half jaar worden echte klassiekers afgewisseld met verrassende (seizoens)gerechten. Zo kunnen gasten het hele jaar door smullen van gefrituurde inktvisringetjes en garnalenkroketjes. En in de seizoenen staan er zomerse salades, winterse kost en mosselen, haringen of asperges op de kaart. Zo is op 2 april de nieuwe versie live gegaan. Ben je benieuwd naar de gerechten die er op staan? In dit artikel worden er 5 uitgelicht!

5 gerechten

5 bijzondere gevonden voorwerpen

Stel je voor: er is een groot evenement geweest in Rotterdam waarvan een paar gasten een kamer hebben geboekt bij Hotel New York. Nadat ze een ontbijtje soldaat hebben gemaakt, checken ze uit en gaat ieder weer zijn eigen weg. Nadat de gasten uitgecheckt zijn, is de kamer beschikbaar voor de Huishoudelijke Dienst om schoon te maken voor de volgende gast. Soms wordt er nog wel eens wat vergeten in zo’n hotelkamer…

Bijzondere voorwerpen

De 5 hotspots van Rotterdam

Breng je binnenkort een bezoek aan het bijzondere Hotel New York? Dan hebben we goed nieuws: naast het bezoek aan Hotel New York, is het ook zeker een aanrader om nog meer iconische plekken van Rotterdam te bezoeken. Nieuwsgierig? Lees dan hieronder snel de vijf beste hotspots die je bezocht moet hebben in Rotterdam!

Hotspots in Rotterdam

De 5 bijzondere kamers

Slapen in Hotel New York is al een hele beleving op zich: het historische pand, het bijzondere verhaal over de Holland Amerika Lijn, het prachtige uitzicht op de Maas en ga zo maar door. Wil je weten welke vijf kamers het meest bijzondere zijn in Hotel New York?

Bijzondere kamers