De 5 DJ's van Kingsday

De 5 van Hotel New York

De 5 van Hotel New York

Ook deze zesde editie wordt de muziek verzorgd door een vijftal DJ’s. Bekende namen of niet? We vertellen u graag iets over ze. Maak kennis met de smaakmakers van Koningsdag en hun persoonlijke voorkeuren omtrent de muziek die ze draaien!

Viccc

DAY-CLUBBING is Viccc zijn favoriete tijdsbesteding. Kingsday is, qua party-time. dan ook op zijn lijf geschreven (van 13.00-20.00). Met zijn eclectische manier van draaien (een cocktail van Dance, World & Alternative Floorflillers) zoekt Viccc al jaren met elan en cachet de magie en chemistry van het publiek op. In Jip en Janneke taal: “Viccc weet er een heus FEEST van te maken!”.

Thunderpussy & D.D. King

ThunderPussy & D.D. King, de ongekroonde koningen van de disco, met een twist! Alle voorgaande 5 edities waren ze van de partij en dat is niet voor niks. Zij weten als geen ander hoe je de heupen aan het wiegen brengt en de handjes in de lucht. HOPPA FEEST is hun CREDO!

DJ Promiss

Geboren werd ze als Marieke de Boef maar de wereld kent haar de laatste 20 jaar als DJ PROMISS. In Rotterdam liggen haar DJ-roots, eind jaren 90 begon ze haar carrière op de ‘Boot Barocca’ en verwierf even later residentie bij toen zeer populaire ‘Danssalon’. Haar muziekstijl kan worden omschreven als een energieke, brede mix van pop, house en club.

De dansende Tulp

Naast liefde voor bloemen heeft Fleur ook liefde voor muziek en dans. Vanaf het moment dat ze kon lopen, danste ze en als jongste telg van het gezin groeide ze op met namen als George Benson, Donna Summer, Chic, Sister Sledge en Earth Wind & Fire. Onder de vlag van Opfleuren en de naam De dansende Tulp draait Fleur -het liefst met vinyl, maar ook met usb- groovy lounge & funky disco. Een krachtig en swingend repertoire, dat in the end zelfs de heupen van de meest stijve hark losser maakt.

Howard Sie: On Sax

Melodische, freestyle sax, op welke muziek dan ook. Hij is, eind jaren 80, op sleeptouw genomen door H. Dulfer zelf. Energie en dansbaarheid zijn, ook nu nog, zijn vanzelfsprekende ingrediënten.

Enthousiast geworden?

Meer weten over Kingsday?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over Kingsday@HotelNewYork? Bekijk dan de volgende pagina.

Meer over Kingsday