Dinnershow
Hoshena

Hotel New York presenteert...

Dinnershow Hoshena

Pratende borden, zwevende schalen en een tafelkleed dat bijna magisch ‘vlam vat’… Bereid je voor op een sprookjesachtige, culinaire en mind-blowing 3D-ervaring die je niet snel zal vergeten: Hoshena. Hotel New York in Rotterdam was altijd al majestueus, maar is nu letterlijk het paleiselijke decor van een meeslepend, interactief en koninklijk zevengangendiner. Je gastvrouw: de koningin van Hoshena. Aan de hand van zeven betoverde en smakelijke gangen loodst ze je haar sprookjesachtige koninkrijk door. Ben je de onverschrokken en avontuurlijke held die zij zoekt? Kom erachter in deze unieke dinnershow!

Voor het eerst in Nederland en alléén deze zomer nog in Hotel New York.

Menu

De keukenbrigade van ons fine-dining restaurant NY Basement heeft een heerlijk 7-gangen diner samengesteld voor deze spectaculaire avond. Natuurlijk houden we ook rekening met dieetwensen en allergieën.

Dinnershow

Het is op dit moment nog onduidelijk of er nieuwe shows van Hoshena in Hotel New York zullen plaatsvinden. Mochten wij meer weten dan delen we dit natuurlijk via onze social media kanalen en de website.

Hoshena

Het is op dit moment nog onduidelijk of er nieuwe shows van Hoshena in Hotel New York zullen plaatsvinden. Mochten wij meer weten dan delen we dit natuurlijk via onze social media kanalen en de website

Genoten van deze fantastische Dinnershow met mijn man, moeder en broer. In een woord geweldig!! Alles perfect geregeld en het eten was heerlijk. Van begin tot eind is het een sprookje.

Proef de Sfeer