Dinnershow
Hoshena

Hotel New York presenteert...

Dinnershow Hoshena

Pratende borden, zwevende schalen en een tafelkleed dat bijna magisch ‘vlam vat’… Bereid je voor op een sprookjesachtige, culinaire en mind-blowing 3D-ervaring die je niet snel zal vergeten: Hoshena. Hotel New York in Rotterdam was altijd al majestueus, maar is nu letterlijk het paleiselijke decor van een meeslepend, interactief en koninklijk zevengangendiner. Je gastvrouw: de koningin van Hoshena. Aan de hand van zeven betoverde en smakelijke gangen loodst ze je haar sprookjesachtige koninkrijk door. Ben je de onverschrokken en avontuurlijke held die zij zoekt? Kom erachter in deze unieke dinnershow!

Voor het eerst in Nederland en alléén deze zomer nog in Hotel New York.

Menu

De keukenbrigade van ons fine-dining restaurant NY Basement heeft een heerlijk 7-gangen diner samengesteld voor deze spectaculaire avond. Natuurlijk houden we ook rekening met dieetwensen en allergieën.

Data en tijden

Deze zomer kan je Hoshena ervaren op 26 juni (VOL), 31 juli (VOL) en 14 augustus (VOL). Je wordt om 18.30 uur ontvangen in de Balszaal. Om 19:00 start de show en nemen we je mee naar Hoshena. De show duurt tot ongeveer 21:30 uur.

 

Wij hopen dat we in het laatste kwartaal van het jaar nog shows kunnen toevoegen. We houden jullie op de hoogte.

Kosten

Een onvergetelijke avond

De kosten voor het diner en de show: € 95,- p.p. (drankjes op nacalculatie)
Kinderen (geschikt voor 12 t/m 16 jaar) € 70,- p.p.

Het diner kan uitgebreid worden met bijpassende wijnen/cocktails:

  • Voor de show inclusief welkomstcocktail: 105,- p.p. (overige drankjes op nacalculatie)
  • Voor de show inclusief welkomstcocktail en 3 glazen wijnarrangement: € 125,- p.p.

Het is mogelijk om tafels van 2, 3 en 4 personen te reserveren. Dit in verband met de projectie op tafel die voor 4 personen is ontworpen.

Reserveren

Op dit moment zijn alle data volgeboekt. We hopen in het laatste kwartaal nog shows toe te voegen.

Genoten van deze fantastische Dinnershow met mijn man, moeder en broer. In een woord geweldig!! Alles perfect geregeld en het eten was heerlijk. Van begin tot eind is het een sprookje.

Proef de Sfeer