Kamer 1.35

Escaperoom

Kamer 1.35

Marinus de Ruijter was kapitein op de Holland Amerika Lijn. Om de maand kwam hij aan wal in Rotterdam via de naastgelegen Cruiseterminal. Kapitein de Ruijter was een vaste gast bij Hotel New York en verbleef vaak in kamer 1.35.
De kapitein checkte altijd eind van de middag in. Zo ook 25 jaar geleden. De hotelportiers stonden klaar om de koffer van de kapitein naar boven te brengen. Al snel kwamen zij erachter dat de koffer deze keer wel erg zwaar was. De kapitein zag de blikken van de hotelporties en zei snel: “ach heren, ik breng de koffer wel zelf naar boven. Er zitten zoveel belangrijke spullen in.” De kapitein bedankte de hotelportiers en hij nam de koffer mee naar de kamer.

Na drie nachten Hotel New York was het weer tijd om terug te varen naar New York. De kapitein liep naar beneden over de grote blauwe trap om uit te checken.

Durven jullie onderdeel van dit verhaal te worden om te ontdekken wat er met deze kamer aan de hand is? Speel dan Kamer 1.35!

Openingstijden en kosten

De deuren van Kamer 1.35 zijn geopend van vrijdag t/m zondag. Op deze dagen kies je uit de volgende starttijden: 12.00 uur en 14.00 uur.

De kosten voor de kamer bedragen € 95,00.

Bijboeken (optioneel):

  • Bittergarnituur
  • 3-gangen keuzemenu

Huisregels

Wij houden het graag gezellig voor iedereen.

  • Het spel kan je met maximaal 4 personen spelen.
  • Gekochte tickets kunnen niet teruggegeven worden.

Boeken

Contact

Contactgegevens

Voor vragen kan je ons altijd bellen of mailen. We zijn te bereiken via 010-439 05 25 of stuur een mail via onderstaande knop.

Adres:
Hotel New York
Koninginnenhoofd 1
3072 AD Rotterdam

Mail ons

Proef de sfeer