Moederdag

Moederdag vier je in
Hotel New York

hotel_new_york_rotterdam_ontbijt_Pasen_web

Ontbijt- en Brunchbuffet

Heerlijk uitgebreid Moederdagbuffet, bestaande uit diverse warme en koude gerechten, diverse broodsoorten, koffie, thee en vruchtensappen, geserveerd vanaf een buffet. Tijdens het Moederdagontbijt zal er livemuziek zijn. € 29,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 15,00 p.p.)

Reserveren is mogelijk met aankomst tussen 08:00 en 12:30. Wij reserveren de tafel afhankelijk van de groepsgrootte voor 2 – 2,5 uur. Er kan alleen telefonisch gereserveerd worden via 010 – 439 05 25.

Rondje Rotterdam

Neem je Ma mee!

Hotel_New_York_MarcOrganiseert

Neem je Ma mee!

Neem je Ma mee en beleef Rotterdam op z’n Rotterdams. Speciaal voor Moederdag organiseert Hotel New York samen met Marc Organiseert! een leuke wandeling voor jou en je ma. Tijdens deze wandeling geniet je van alles wat Rotterdam zo mooi maakt. En van elkaar!

Programma

Het programma start om 13.30 uur uur aan de bar van Hotel New York met een drankje naar keuze (wijn, bier, fris, koffie, thee). Hierna vertrekt de groep om 14.00 uur richting de leukste plekjes van de stad; leuke winkeltjes, mooie design stores, een edelsmederij en natuurlijk een paar leuke mode winkels. Niet de bekende plekken; maar juist de verborgen pareltjes van de stad.

Ondertussen passeren we ook enkele iconen van de stad zoals de Markthal, het Centraal Station, het Stadhuis en laten we de vernieuwingen van de Coolsingel zien.

Maar er is nog meer! De gehele route wordt niet alleen wandelend aangedaan. Een tour door Rotterdam is niet compleet zonder een ritje met de oer-Rotterdamse tram! We rijden vanaf het centrum naar Delfshaven en lopen daar lekker te struinen langs de leukste winkeltjes en de mooiste panden. Vervolgens varen we met de watertaxi terug naar Hotel New York!

Tijdens de tour worden jij en je ma op enthousiaste wijze geïnformeerd over de mooie stad Rotterdam en haar geschiedenis, heden en toekomst. Rond 17.00 uur komt de groep weer terug bij Hotel New York.

Arrangement

“Neem je ma mee!” kost € 35,- per persoon. Hierbij zijn inbegrepen:

  • Rondleiding door een enthousiast Rotterdamse stadsgids
  • Ontvangst met consumptie naar keuze (koffie/thee/fris/bier/wijn)
  • Speciale limited edition “25 jaar Hotel New York” stroopwafel voor onderweg
  • Stadswandeling langs winkeltjes en andere Moederdag verwen locaties
  • Bezichtiging van enkele hotspots van Rotterdam
  • Overtocht met de supersnelle watertaxi
  • Tramkaartje van centrum naar Delfshaven
  • Een digitale foto van jou met je ma
  • Heel veel gezelligheid

Hotel_New_York_Rotterdam_SurfenTurf

Lekker eten!

“Neem Ma mee!” kan aangevuld worden met een heerlijk Moederdag diner in het restaurant van Hotel New York. Bekijk onze menukaart en bestel een lekker wijntje om de gezellig dag te eindigen. Wil je de tour door Rotterdam afsluiten met een diner dan reserveert Marc Organiseert! een tafel voor jullie!

hotelkamer-wilhelminapier-plus-hotel-new-york-rotterdam

Blijf slapen!

Maar zelfs een overnachting behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht je ervan om met je Ma te slapen in het leukste hotel van Rotterdam! Speciaal voor deze Moederdag tour door de stad heeft Hotel New York een speciale aanbieding. Overnacht in een mooie kamer voor slechts € 75,- incl. ontbijt (voor 2 personen). Marc Organiseert! zal jullie nachtje bij ons reserveren.

Boek vandaag nog!

Verras je ma met deze leuke wandeling en zorg voor een onvergetelijke Moederdag. Reserveren kan tot en met woensdag 9 mei via een mail (onderstaande knop) onder vermelding van naam, het aantal personen en telefoonnummer.

Wanneer je na de wandeling wilt dineren of een kamer wilt boeken dan kan je dit aangeven bij de aanmelding. Er zal dan een tafel voor jullie gereserveerd worden en je ontvangt een aparte kamerbevestiging.

Mailen en Boeken