Hotel New York

Mosselweek

Hotel New York

Mosselweek

Hotel_New_York_Rotterdam_Mosselen

Heerlijk genieten

Van 26 augustus t/m 1 september organiseren we de Hotel New York Mosselweek. Chef-kok Ronald van der Donk heeft een heerlijk Mosselmenu samengesteld voor € 23,50. Aan tafel adviseren we graag over een bijpassende wijn en het menu is uit te breiden met een heerlijk dessert. Dus als je van de lekkerste mosselen wilt genieten dan zit je in Hotel New York goed.

Mosselmenu

Licht gebonden, romige mosselsoep
Kerrie, lente-ui, bleekselderij en room
en
Pannetje klassiek gekookte mosselen
Stokbrood, friet, cocktailsaus, tartaarsaus en mayonaise

€ 23,50

uit te breiden met een dessert (+ € 7,50)

Heerlijk Hollands dessert
Aardbeien, vanille-ijs, aardbeien saus, slagroom

Reserveren

Wie neem jij gezellig mee?

Een tafel voor de Hotel New York Mosselweek reserveer je het beste online via onderstaande knop. Wij zorgen dat jullie een mooie tafel krijgen in het restaurant. Graag vragen we u om bij de reservering te vermelden dat u voor de mosselweek komt. Dit kan aan het einde van het reserveringsformulier bij het kopje opmerkingen.

Reserveer nu een tafel

Wijn

In het achterland van Vallet wordt deze wijn gemaakt aan de zijtakken van de Seivre en Maine. De permanente Franse zeebries in Muscadet zorgt ervoor dat de wijnstokken vol van de zon kunnen genieten. Het oude plateau vol kalk zorgt voor mooie ziltigheid in de wijn. Deze wijn past perfect bij schelp- en schaaldieren en zeker bij mosselen!