Valentijn in Hotel New York

Feest van de liefde

Valentijn in Hotel New York

Hotel_New_York_Valentijnstaart

Valentijnstaart

Mocht je met Valentijn niet bij ons komen eten, maar toch een vleugje Hotel New York liefde willen met Valentijnsdag. Bestel dan vandaag nog ons Valentijnstaartje; Red Velvet met chocolade ganache (voor 2 personen). Hij is voor € 7,50 te bestellen via kiosk@hotelnewyork.nl.  Op Valentijnsdag is jullie romantische taart op te halen bij de Kiosk (ingang restaurant).

Valentijnsdessert

Vier samen met je partner Valentijn bij Hotel New York. Onze menukaart biedt jullie alle mogelijkheden. En als toetje ons Valentijnsdessert: Brownie van pure chocolade, hartje van vanillemousse met aardbeien spiegel, witte chocolade fudge (cranberry’s, marshmallows, amandel en hazelnoot), aardbeien in chocolade, red velvet kruimels en een glas met suikerspin en prosecco voor € 24,00.

Reserveer een tafel

Valentijn in NY Basement

Een heerlijke avond uit met je grote liefde. Dat kan elke dag, maar op 14 februari is het wel erg speciaal. Geniet van het samengestelde Valentine Menu of bestel onze Valentijnscocktail aan de bar. Uiteraard kan er ook vanaf de kaart besteld worden.

Valentijn in NY Basement

Romantische avond

Je romantische Valentijnavond eindigen in een van onze unieke hotelkamers? Maak je verrassing compleet en boek een nachtje Hotel New York.

Boek een kamer