Ed's Lunch: Fruits de Mer

Ed’s Lunch: Fruits de Mer

Ed’s Lunch

Naast de Live Music waarvan je iedere zondag kunt genieten in NY Basement, kan je je eens in de zoveel tijd laten verrassen door Ed’s Lunch. Verschillende zondagmiddagen zullen in het teken staan van een bepaald thema. Er wordt een all-in lunch met aperitief, tafelgarnituren, amuse, 4 gangen, bijpassende wijnen, water arrangement en koffie servies verzorgd. Aanvang van de lunch is tussen 12.30 en 13.30 uur. Een gezellige middag vol culinair genieten en goede muziek!

Fruits de Mer

De tweede editie van Ed’s Lunch zal 8 december plaatsvinden in het thema ‘Fruits de Mer’. Tijdens deze lunch serveren we al het lekkers uit de zee. Denk hierbij aan gerechten met Oesters, Hollandse garnalen, Noordzeekrab, Coquilles, Mosselen, Langoustine, Kreeft en Gamba. Niets is deze middag te gek. Uiteraard ontvangen we u graag met een aperitief.

De gerechten worden begeleid met o.a. klassieke wijnen als Chablis en een verrassende Albariño. Bij het dessert serveren we dit keer geen wijn, maar wel een heel spannend alternatief…!

Voor meer informatie over & het reserveren van Ed’s Lunch, klik je hier.