Yorky Ganzenbord

Voor het hele gezin en kinderfeestjes

Yorky Ganzenbord

Hebben jullie na school of in het weekend ook zin om even iets leuks te doen met de familie? Of vier je je kinderfeestje en wil je lekker naar buiten? We hebben een heel leuk nieuw spel ontwikkeld bij Hotel New York: Yorky Ganzenbord. Speel samen met je papa, mama, opa, oma, zus of broer dit gezellige spel op de Wilhelminapier (en een klein stukje van Katendrecht). Gooi met de dobbelsteen en kijk goed waar jullie naar toe moeten en zorg dat je de opdrachten goed uitvoert. Weten jullie het hele Yorky Ganzenbord goed door te komen dan wacht er bij Hotel New York iets lekkers op jullie!

Yorky Ganzenbord is mogelijk op maandag t/m zondag tussen 09.00 uur en 18.30 uur.
Hoe lang het spel ongeveer zal duren hangt af van het dobbelen, maar ga minimaal uit van 60 minuten.

Voordat de speurtocht begint, melden jullie je bij de receptie van Hotel New York. We vragen jullie om één iemand naar binnen te laten gaan i.v.m. de ruimte.  Hier krijgen jullie de route, de spelbenodigdheden en de uitleg.

Doe jullie ook mee?

Kinderen: € 7,50 (incl. Ganzenbord, kleurplaat en iets lekkers na afloop).
Volwassenen: € 5,00 (incl. Ganzenbord en koffie/thee/fris).

* Het maximaal aantal personen per tijdsslot is 10 personen. De regels van de overheid omtrent de maximale groepsgrootte is altijd van toepassing.
* Bij het aanmelden bij Hotel New York is een mondkapje verplicht.
* Tickets kunnen niet geannuleerd worden.

Yorky Ganzenbord

Tickets

Ook leuk om te doen

Yorky Speurtocht

Heb je niet genoeg gekregen van het Yorky Ganzenbord, dan heeft Yorky ook nog een leuke Speurtocht voor je uitgezet. Ga met de watertaxi naar het ss Rotterdam en wandel terug naar Hotel New York en zorg dat je alle Yorky’s vindt.

Meer info over de Speurtocht