Een uniek hotel en restaurant op
historisch grondgebied

Hotel New York

Een plek waar je graag terugkomt

Geschiedenis

Hotel New York is een brok geschiedenis. Gebouwd in 1901, veel schepen weg zien varen en in 1993 geopend als Hotel en Restaurant. Een lange en mooie geschiedenis.

Meer geschiedenis

Informatie

Hotel_New_York_Rotterdam_Kiosk Kiosk

Kiosk

De kiosk bevindt zich bij de restaurantingang. Dit is dé plek voor een uniek aandenken aan een verblijf in Hotel New York: van linnengoed tot een tompouce, van ansichtkaarten tot servies en van T-shirts tot speelgoed.

Lobby

Lobby

In de lobby van Hotel New York voorziet boekhandel Van Gennep de boekenwinkel van allerlei boeken. Behalve boeken worden er in de lobby ook ansichtkaarten verkocht en toiletartikelen voor vergeetachtige reizigers.

Watertaxi

Met zo’n 50 aanlegplaatsen in Rotterdam en omstreken biedt Watertaxi Rotterdam gemakkelijk en betrouwbaar vervoer over water. Bovendien is een watertaxirit een spectaculaire belevenis voor wie Rotterdam vanaf de rivier wil ervaren.

Meer informatie

Onze hotelportiers

Een warm welkom

De hotelportiers van Hotel New York heten je van harte welkom in het voormalig hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Ze helpen de gasten met hun koffers, begeleiden mensen naar de kamer en vertellen vol enthousiasme over hun passie; Hotel New York. We stellen ze graag voor…

Kennis maken met

Maak kennis met ons personeel

Hoe ziet een werkdag er uit? Wat voor soort mensen werken bij Hotel New York? Maak kennis met onze medewerkers. Op een persoonlijke manier vertellen ze wie ze zijn en geven een kijkje in de wereld van Hotel New York.

Maak kennis

Webcam

Vanuit huis meegenieten

De webcam van Hotel New York laat je alles zien: de mooie zonsondergang, de aankomst/het vertrek van de cruiseschepen, het dynamische waterverkeer op de Maas en bovenal het prachtige uitzicht op Rotterdam. 24 uur per dag en 7 dagen in de week is dit het uitzicht van het Hotel. Het uitzicht is nog mooier als je zelf even langs komt.

Bekijk de webcam

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Ben je op zoek naar een leuke baan bij één van de iconen van de stad Rotterdam. Dan zit je bij Hotel New York goed. Bekijk al onze vacatures en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

Bekijk alle vacatures

Koninginnenhoofd 1, Rotterdam