Hotelportiers

Een warm welkom

Onze Hotelportiers

De hotelportiers van Hotel New York heten je van harte welkom in het voormalig hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Ze helpen de gasten met hun koffers, begeleiden mensen naar de kamer en vertellen vol enthousiasme over hun passie; Hotel New York. We stellen ze graag voor…

Arie Broere

Arie is 62 jaar oud en is getrouwd met Marjan. “Ik ben er trots op om met alle collega’s de gasten met een glimlach te mogen ontvangen en daarnaast met woorden en daden persoonlijke aandacht te geven en hen van dienst te zijn.”

Lees verder...

Michel Boehlé

Michel is 59 jaar oud, getrouwd met Irene en heeft twee kinderen en twee stiefkinderen. Sinds zijn functie als Hotelportier heeft hij volop contact met de gasten. “Ik vertel de gasten niet alleen verhalen, maar gasten vertellen ook verhalen terug.”

Lees verder...

Nico Prins

Nico is 62 jaar oud en een echte Rotterdammer. Nico is 24 jaar lang verhalenverteller geweest, maar vond toch dat dit aan de jonge mensen moet worden overgelaten. ”Het allermooiste plekje van Hotel New York is kamer 407 met dakterras!

Lees verder...

Berry de Mos

Berry is 59 jaar oud, heeft twee kinderen en woont in Rotterdam. Berry is onze nieuwste hotelportier en sinds vorig jaar september bij Hotel New York. Vanaf het begin is Berry al verliefd op zijn baan:  “Het leukste aan deze baan vind ik het omgaan met de gasten, behulpzaam en informatief zijn.”

Lees verder...

Benieuwd naar de verhalen van de hotelportiers?

De dagboeken van onze hotelportiers

Hotelportiers maken de leukste, grappigste en mooiste momenten mee die ze graag delen met onze gasten. Ze nemen je mee in de leukste verhalen over Hotel New York middels de dagboeken die ze bijhouden.

Bekijk dagboeken