Dagboek van de hotelportier

Dagboek van de hotelportier

De Stekkerdoos

De taken van de Hotelportier bevatten niet alleen portier. Verder zijn ze ook verhalenvertellers, gastheer maar zijn ze ook inzetbaar op het gebied van Technische Dienst, Huishoudelijke Dienst of Roomservice. Dit blijkt ook uit het volgende verhaal. Ben je benieuwd hoe dat ging? Lees het in “De Stekkerdoos”.

De Stekkerdoos

Onvindbare Jas

Je bent breed inzetbaar als Hotelportier. Je denkt met de mensen mee en helpt ze waar nodig. Michel had ook zo’n geval. Ben je benieuwd wat het was? Lees het hier.

Onvindbare Jas

Vriendelijke Verwijdering

De portiers maken van alles mee en hun takenpakket is breed. Zo fungeren ze soms ook als ‘uitsmijter’. Wil je weten waarom? Lees dan het volgende artikel.

Vriendelijke Verwijdering

De Step

Deze keer vertelt Berry dat er buiten het harde werken ook tijd is voor een geintje. Wil je weten wat dat was? Klik dan op onderstaande knop!

Oude Bekende

Oude Bekende

De bijnaam van Hotel New York is ‘The Grand Old Lady’. Een naam die elegantie en respect afdwingt. Zo ook een oudere dame die mij eens de weg naar “die mooie zaal” op de eerste verdieping vroeg. Wie was deze dame?

Oude Bekende

Het Aanzoek

Onze hotelportiers maken een hoop mee waar ze ook graag over vertellen.

Een bepaalde gebeurtenis licht Berry graag uit. Lees er hier meer over.

Het Aanzoek

Catastrofale Creditcard

Er gebeurt altijd wel wat in Hotel New York. Als hotelportier ben je van bijna alles op de hoogte en dat levert vaak een leuk verhaal op.

Deze keer vertelt Michel in het dagboek over wat hij heeft meegemaakt.

Catastrofale Creditcard

Dubbel Feest

Iedere maand schrijft een van de hotelportiers een verhaal over een van zijn unieke ervaringen in Hotel New York. Laat je meenemen in hun verhalen en de hotelwereld vanuit hun perspectief.

Deze maand is er in het dagboek geschreven vanuit het perspectief van Nico.

Dubbel Feest