De Step

De Stekkerdoos

De taken van de Hotelportier bevatten niet alleen portier. Verder zijn ze ook verhalenvertellers, gastheer maar zijn ze ook inzetbaar op het gebied van Technische Dienst, Huishoudelijke Dienst of Roomservice. Dit blijkt ook uit het volgende verhaal.

Kamer 1.20 belde naar de Receptie omdat de bureaulamp het niet doet. Daarna kwam de vraag van de Receptie of ik naar de kamer wilde gaan om het lampje te vervangen. Toen ik eenmaal aankwam bij de kamer en het lampje vervangen had, deed het licht het nog steeds niet. Ik snapte er niks van dus ik ging even verder kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Stekker in de stekkerdoos? Check! Ik besloot op zoek te gaan naar een andere bureaulamp, om deze mensen toch te voorzien van licht.

Na een hele zoektocht in een opslagruimte vond ik een andere bureaulamp. Voordat ik naar boven liep, heb ik de lamp nog even gecheckt. Hij deed het, dus ik kon weer naar boven. Toen ik weer aankwam bij kamer 1.20, sloot ik de lamp weer aan. Hij gaf nog steeds geen licht dus ik snapte er helemaal niks meer van. Ik besloot verder op onderzoek te gaan, om het probleem bij de wortels (of de stekker) aan te pakken.

Na een beetje turen en speuren, zag ik dat de stekkerdoos niet in het stopcontact zat maar in de eigen stekkerdoos. Bij Hotel New York streven we naar duurzaamheid, maar zo duurzaam gaat het helaas niet worden. De gasten waren gelukkig geduldig en konden er ook wel om lachen. Ze waren uiteindelijk tevreden en daar draait het om!

Soms moet er bij jezelf een lampje gaan branden voordat je iemand anders een lichtje in de duisternis kan bieden.

Over Hotelportier Berry

Wil je nou nog meer weten over onze hotelportier Berry en zijn verhalen en ervaringen? Klik dan op de knop hieronder.

Meer over Berry