De Step

De Step

Dat wij bij Hotel New York met liefde en passie werken, neemt niet weg dat er soms zeker ook tijd is voor een dolletje. Dit blijkt uit het volgende verhaal.

 

Er kwam een man binnenlopen die al vaker bij ons verbleven heeft. Bij de Front Office checkte hij in en ze verwezen hem naar zijn kamer. Dit keer was de prachtige loft kamer voor hem geboekt, kamer 407.

 

Deze man had bij zijn verblijf een opbouwbare step bij zich. Hij vindt dat een fijn vervoersmiddel in de stad, zeker voor de korte afstandjes. Deze step parkeerde hij bij de receptie omdat de vrij steile trap richting kamer 407 het wat ingewikkeld maakt om deze mee naar boven te nemen. Het is makkelijker om even met de lift te gaan en beneden de step weer op te halen.

 

Ineens kreeg ik het idee om een van de meisjes bij de receptie voor de gek te houden en deze wijs te maken dat dit een elektrische step was en wij deze wel even zouden opladen voor de man. Zo gezegd, zo gedaan. Na een paar uurtjes vroeg ik het meisje van de receptie om naar kamer 407 te bellen met de boodschap dat de step was opgeladen en klaar was voor gebruik.

 

Toen het meisje naar de kamer belde, haar verhaal deed en dat resulteerde in een hilarisch lachende gast van kamer 407, werd het meisje vuurrood. De man vond dit een supergrap en als blijk van waardering gaf hij haar twee kaartjes voor een voorstelling in het Luxor, om het een klein beetje dragelijker te maken voor het meisje.

Over Hotelportier Berry

Wil je nou nog meer weten over onze hotelportier Berry en zijn verhalen en ervaringen? Klik dan op de knop hieronder.

Meer over Berry