Maak kennis met

Ellen Lampen

Ellen Lampen

Deze maand Ellen Lampen. Ellen is één van de langst zittende medewerkers van Hotel New York: “Mijn leukste ervaring was het 10-jarig bestaan van Hotel New York. We verkochten toen een heel mooi boek. Nu ga ik ook het 25-jarig bestaan meemaken!”

Ellen vertelt

Wie ben je, wat doe je en wat zijn je hobby’s?

“Ik ben Ellen Lampen en ben Hoofd Huishouddienst bij Hotel New York. Ik ben 61 jaar oud en woon in Vlaardingen. Mijn hobby’s zijn Pilates, hardlopen, koken en gezellige dingen doen met leuke mensen.”

 

Hoelang werk je bij Hotel New York en welke functies heb je bekleed?

“Ik werk hier nu iets meer dan 20 jaar. Ik ben begonnen als medewerker schoonmaak in de ochtendploeg. Binnen een jaar was ik leidinggevende en daarna ben ik samen met mijn collega Aal Hoofd HHD geworden.”

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

“Mijn dag is heel afwisselend! Ik begin altijd rond 07.30 uur. Als eerst ga ik de bezetting van het hotel bekijken en als er op de kamers bijgesprongen moet worden dan doe ik dat. Ik ben verantwoordelijk voor de roosters. Meestal ben ik hier in de middag mee bezig, als iedereen van de huishouddienst weg is. Dan is het lekker rustig, haha.. Wij sturen onze Voorvrouwen aan en zorgen ervoor dat we genoeg mensen hebben.

Bij ons is géén één dag hetzelfde, dat vind ik het fijne van deze baan.”

 

Wat is je leukste ervaring aan jou tijd bij Hotel New York?

“Ons feest voor het 10-jarig bestaan. Dit was erg leuk. We verkochten op de dag zelf ook het geweldige boek!

Nu ga ik ook het 25-jarig bestaan meemaken, nooit gedacht…”

 

Ellen, je werkt al zo lang bij Hotel New York. Wat is jou favoriete gerecht bij Hotel New York?

“Ik ga dan net als mijn collega Raymond ook voor de tonijn/ medium rare. Hier kan ik geen genoeg van krijgen.”

 

 

 

Aal en Ellen zijn inmiddels een begrip bij Hotel New York. Ellen gaf zojuist al aan dat geen enkele dag hetzelfde is. Zo laten de gasten van Hotel New York ook van alles achter tijdens hun verblijf. Het AD maakte onlangs een leuk artikel over de ervaringen van onze dames:

https://www.ad.nl/rotterdam/welke-son-of-a-bitcoin-laat-goudvisjes-achter-in-hotel-new-york~a4cd8f8f?/

Bron: AD

 

Ook werken bij Hotel New York?

Bekijk onze vacatures

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Ellen en zie je jezelf ook werken bij Hotel New York? Bekijk dan onze vacature pagina.

Bekijk vacatures