Maak kennis met

Laura Vaandrager

Laura Vaandrager

Deze maand stellen we graag aan jullie voor: Laura Vaandrager. Laura is sinds 2016 in dienst bij Hotel New York. Momenteel werkt ze als Zalengerant bij Hotel New York. Directievertrek Reuchlin is voor haar de mooiste plek van Hotel New York. “Dit voormalig directievertrek laat je nog de sfeer proeven van toen”

 

Laura aan het woord

Wie ben je, wat doe je en wat zijn je hobby’s?

Ik ben Laura en sinds december 2016 werkzaam als Zalengerant. Hier zet ik mij samen met een toegewijd en gastvrij team in voor de zalen van Hotel New York. Naast mijn baan ben ik ook fanatiek dressuur amazone en heb ik mijn paarden aan huis. De samenwerking tussen mens en dier vind ik een van de mooiste dingen van deze sport.

 

Hoe ben je bij Hotel New York terecht gekomen?

Ik zag in 2016 de vacature voor Zalenmedewerker op de website. Sinds dien ben ik in dienst bij Hotel New York. Ik heb Hospitality en Eventmanagement gestudeerd aan het Eurocollege te Rotterdam. De sfeer, afwisselende werkzaamheden, diversiteit aan evenementen en het hechte team heeft ervoor gezorgd dat ik mij direct thuis voelde.

 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Het is lastig om een dag goed te beschrijven, geen dag is hetzelfde. Als Zalengerant ben ik verantwoordelijk voor een goed verloop van de evenementen die plaatsvinden in onze zeven zalen. Ik houd mij onder andere bezig met het ontvangen van de gasten, doornemen van de planningen, afstemming met de keuken en het briefen van de bediening.

 

Wat is jouw mooiste plek van Hotel New York?

Elke zaal en kamer in Hotel New York is uniek, dit maakt het kiezen lastiger. Als ik dan een keus moet maken, ga ik toch wel voor Directievertrek Reuchlin. Dit voormalig Directievertrek laat je nog de sfeer proeven van toen. Het uitzicht op de Euromast en over het water is adembenemend. De combinatie met de sfeervolle inrichting maakt het mijn favoriete plek.