Maak kennis met

Raymond Klootwijk

Hotel_New_York_Raymond_Klootwijk

Raymond Klootwijk

Deze maand Raymond Klootwijk. Raymond is al ruim tien jaar aan het werk bij Hotel New York en bekleedt momenteel de functie Chef Gerant. Zijn favoriete gerecht van Hotel New York is de tonijn medium/rare: “Deze staat al op de kaart zolang ik hier werk. Dat is natuurlijk niet voor niets!”

Raymond aan het woord

Hoi, zou jij je willen voorstellen aan ons?

“Hallo, mijn naam is Raymond Klootwijk. Ik ben 32 jaar en ik ben geboren en getogen in Rotterdam en woon hier nu nog steeds.  In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de bioscoop en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.”

 

Hoe ben je bij Hotel New York terecht gekomen?

“Ik las een advertentie in de plaatselijke krant. Naar aanleiding daarvan ben ik een kop koffie gaan drinken en was meteen verkocht!”

 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

“Dagelijks ben ik verantwoordelijk voor alles wat er in het restaurant gebeurt. Ik maak de dagplanning, zorg dat de reserveringen goed en efficiënt ingedeeld worden, begeleid medewerkers en doe er alles aan, zodat de gast een zo goed mogelijke beleving bij Hotel New York krijgt.”

 

Wat is jouw mooiste plek van Hotel New York?

“De torenkamer met z’n prachtige uitzicht over Rotterdam! Als ik echt naar de kamers kijk, dan vind ik kamer 105 de mooiste. De bruidssuite met een mooi interieur en prachtig uitzicht over de Maas!”