Woensdag 27 april 2022

Kingsday @
Hotel New York

Kingsday@HotelNewYork

Dit jaar is het weer zo ver. Hotel New York organiseert weer Kingsday@HotelNewYork! Wij kunnen niet wachten! Op Koningsdag verandert het terras van Hotel New York weer in een Oranjefeest. Tussen 12.30 uur en 20.00 uur draaien diverse DJ’s de lekkerste muziek tijdens Kingsday@HotelNewYork. Op het terras kan er niet alleen gedanst worden, maar ook gegeten en gedronken! We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen op het Oranjeterras!

ALL-DAY TICKET €17,50

  • Entreebewijs voor Kingsday@HotelNewYork op 27 april 2022.
  • Inclusief een heerlijke frisse welkomstcocktail.
  • Dit ticket is alleen geldig wanneer je voor 14:00 uur aanwezig bent.
  • Arriveer je na 14:00 uur dan dien je een toeslag van € 5,00 te betalen voor een REGULAR TICKET.

 

Koop hier je tickets

REGULAR TICKET €22,50

  • Inclusief een heerlijke frisse welkomstcocktail.
  • Entreebewijs voor Kingsday@HotelNewYork op 27 april 2022

Koop hier je tickets

DJ's

Kingsday_Hotel_New_York_Viccc VICCC

12.30 - 14.00
VICCC

DAY-CLUBBING is Viccc zijn favoriete tijdsbesteding. Kingsday is, qua party-time. dan ook op zijn lijf geschreven. Met zijn eclectische manier van draaien (een cocktail van Dance, World & Alternative Floorflillers) zoekt Viccc al jaren met elan en cachet de magie en chemistry van het publiek op. De warming-up voor deze Koningsdag! Lekker zomers en goed begin van de dag.

Kingsday_Hotel_New_York_Convoi_Exceptional Convoi Exceptional

14.00 - 14.45
Convoi Exceptional

Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren.

Kingsday_Hotel_New_York_Djoreen Djoreen

14.45 - 16.30
Djoreen

Al 25 jaar werkzaam als DJ, in bruisend Rotterdam en ver daar buiten. Als geen ander krijgt zij altijd de voetjes van de vloer door vooral heel goed aan te voelen wat het publiek op dat moment wenst voor hun feestje, zeg maar FEEST! Een energieke dansbare mix van Disco, Funk, Soul, jaren 80-90-tot nu aangevuld met Classics het liefst op vinyl. Een feest van herkenning en altijd geschikt voor een dansje.

Kingsday_Hotel_New_York_Convoi_Exceptional Convoi Exceptional

16.30 - 17.15
Convoi Exceptional

De 2de set van deze energieke band. Zwetende en dampende improvisatieklanken en pompende live beats… Feest!

Kingsday_Hotel_New_York_Viccc Viccc

17.15 - 18.30
DJ Viccc + Howie C on sax

Eclectische Cooking Lounge en andere heerlijke platen om deze Koningsdag echt te vieren. Lekker dansen, sjansen, (schransen) en borrelen deze set! Heerlijk!

Ardy Beesemer

18.30 - 20.00
Ardy Beesemer ( mambo/latin set)

Een van de grondleggers van de Nederlandse dance en bekend als resident-Dj van destijds de RoXY en Nighttown. Tijdens Kingsday@HotelNewYork komt Ardy B met een mambo-latin set. Dat gaat een zwoele avond worden dus.

Tip: blijf overnachten

Overnachting

Ga jij Koningsdag vieren in Rotterdam? Maak dan gebruik van onze speciale actie. Vanaf €100,- per kamer slaap je in een van onze unieke kamers.  Bekijk de kamers door op onderstaande knop te klikken.

Bekijk onze kamers

Proef de sfeer