Kingsday @
Hotel New York

Kingsday@HotelNewYork

Kingsday_Hotel_New_York

27 april 2019

Op Koningsdag verandert het terras van Hotel New York weer in een Oranjefeest. Tussen 13.00 uur en 20.00 draaien diverse DJ’s de lekkerste muziek tijdens Kingsday@HotelnewYork. Op het terras kan er niet alleen gedanst worden, maar ook gegeten en gedronken. Entree is GRATIS! Zet hem dus in je agenda en we gaan er een knallend feest van maken.

DJ's

Hotel_New_York_Kingsday_Viccc VICCC

VICCC

DAY-CLUBBING is Viccc zijn favoriete tijdsbesteding. Kingsday is, qua party-time. dan ook op zijn lijf geschreven (van 13.00-20.00).

Met zijn eclectische manier van draaien (een cocktail van Dance, World & Alternative Floorflillers) zoekt Viccc al jaren met elan en cachet de magie en chemistry van het publiek op. In Jip en Janneke taal: “Viccc weet er een heus FEEST van te maken!”.

Thunderpussy & D.D. King

Thunderpussy & D.D. King

ThunderPussy & D.D. King, de ongekroonde koningen van de disco, met een twist! Alle voorgaande 5 edities waren ze van de partij en dat is niet voor niks. Zij weten als geen ander hoe je de heupen aan het wiegen brengt en de handjes in de lucht. HOPPA FEEST is hun CREDO!

Hotel_New_York_Kingsday_DJPromiss DJ Promiss

DJ Promiss

Geboren werd ze als Marieke de Boef maar de wereld kent haar de laatste 20 jaar als DJ PROMISS. In Rotterdam liggen haar DJ-roots, eind jaren 90 begon ze haar carrière op de ‘Boot Barocca’ en verwierf even later residentie bij toen zeer populaire ‘Danssalon’. Ook is ze een veel gevraagde DJ in de gay-scene. Haar muziekstijl kan worden omschreven als een energieke, brede mix van pop, house en club.

Hotel_New_York_Kingsday_Dansende_Tulp De dansende Tulp

De dansende Tulp

Naast liefde voor bloemen heeft Fleur ook liefde voor muziek en dans. Vanaf het moment dat ze kon lopen, danste ze en als jongste telg van het gezin groeide ze op met namen als George Benson, Donna Summer, Chic, Sister Sledge en Earth Wind & Fire. Onder de vlag van Opfleuren en de naam De dansende Tulp draait Fleur -het liefst met vinyl, maar ook met usb- groovy lounge & funky disco. Een krachtig en swingend repertoire, dat in the end zelfs de heupen van de meest stijve hark losser maakt.

Howard Sie: On Sax

Howard Sie: On Sax

Melodische, freestyle sax, op welke muziek dan ook. Hij is, eind jaren 80, op sleeptouw genomen door H. Dulfer zelf. Energie en dansbaarheid zijn, ook nu nog, zijn vanzelfsprekende ingrediënten.

Overnachten

Oranje overnachting

Ga jij Koningsdag vieren in Rotterdam? Maak dan gebruik van onze speciale Oranjeweekend actie. Voor € 70,- pp slaap je in een van onze unieke kamers. Voor € 50,- pp extra slaap je zelfs twee nachten in Hotel New York (incl. ontbijt). Bekijk deze speciale Oranje-actie door op onderstaande knop te klikken.

Actie: Oranje Overnachting

Proef de sfeer