Zien we jou 27 april?

Koningsdag 2023

Binnenkort is het weer zover: Koningsdag! En waar kun je dit beter vieren dan bij Hotel New York? Geniet op ons gezellige Oranjeterras van een festival vol muziek of bestel onze heerlijke oranje tompoucen en haal ze op bij ons tussen 09:00 en 13:00 uur. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden om Koningsdag bij Hotel New York te vieren.

Kingsday@HotelNewYork

Op 27 april is het zover, Koningsdag! Bij Hotel New York kun je deze feestdag vieren op het Oranjeterras, waar de gezelligheid van Koningsdag heerst. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de Maas en kun je genieten van heerlijke drankjes, hapjes en natuurlijk de beste muziek van live DJ’s. Tussen 13:00 uur en 20:00 uur zullen diverse artiesten de lekkerste deuntjes draaien tijdens Kingsday@HotelNewYork. Het belooft een feestelijke dag te worden die je niet wilt missen. Bestel snel jouw tickets voor €10,- en beleef Koningsdag zoals het hoort, in stijl bij Hotel New York!

Koop hier je ticket!

Oranjetompoucen

Natuurlijk zijn ook dit jaar de bekende Oranje tompoucen weer verkrijgbaar bij Hotel New York. Deze tompoucen worden speciaal voor de feestdag gemaakt en zijn al jaren de lekkerste Oranje tompoucen van Rotterdam en omstreken. Ze zijn per 4 stuks online te bestellen en af te halen bij Hotel New York op 27 april tussen 09:00 en 13:00 uur. Voor wie graag een grotere bestelling wil plaatsen, biedt Hotel New York ook een doos van 10 stuks met een leuke korting aan. Voor de tompoucen geldt OP = OP. Bestel jouw Oranje tompoucen hier!

Bestel hier!