Neem je Ma Mee!

Neem je Ma Mee!

Neem je Ma mee en beleef Rotterdam op z’n Rotterdams. Speciaal voor Moederdag organiseert Hotel New York samen met Marc Organiseert! een leuke wandeling voor jou en je ma. Tijdens deze wandeling geniet je van alles wat Rotterdam zo mooi maakt. En van elkaar!

Programma

Het programma start om 13.30 uur uur aan de bar van Hotel New York met een drankje naar keuze (wijn, bier, fris, koffie, thee). Hierna vertrekt de groep om 14.00 uur richting de leukste plekjes van de stad; leuke winkeltjes, mooie design stores, een edelsmederij en natuurlijk een paar leuke mode winkels. Niet de bekende plekken; maar juist de verborgen pareltjes van de stad.

Ondertussen passeren we ook enkele iconen van de stad zoals de Markthal, het Centraal Station, het Stadhuis en laten we de vernieuwingen van de Coolsingel zien.

Maar er is nog meer! De gehele route wordt niet alleen wandelend aangedaan. Een tour door Rotterdam is niet compleet zonder een ritje met de oer-Rotterdamse tram! We rijden vanaf het centrum naar Delfshaven en lopen daar lekker te struinen langs de leukste winkeltjes en de mooiste panden. Vervolgens varen we met de watertaxi terug naar Hotel New York!

Tijdens de tour worden jij en je ma op enthousiaste wijze geïnformeerd over de mooie stad Rotterdam en haar geschiedenis, heden en toekomst. Rond 17.00 uur komt de groep weer terug bij Hotel New York.

Kijk voor meer informatie op de Moederdag pagina.