NY Basement

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Reserveer een tafel

Eten & Drinken

Welkom!

NY Basement is wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag. In de zomermaanden hebben we een korte zomerbreak en zijn we 28 augustus terug mét een nieuwe menukaart!

De keukenbrigade onder leiding van Serge van de Ridder verwent onze gasten met ware culinaire creaties. Laat je telkens verrassen door de verschillende menu’s of stel je eigen menu samen. De mooie wijnen of spannende cocktails zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.

 

Bekijk de menukaart

Feestdagen bij NY Basement

Tijdens de feestdagen is NY Basement de plek om culinair te genieten. De trots van onze keukenbrigade, ons feestdagen menu, serveren wij op 23, 24 en 25 december. Uitgebreid genieten van de lekkerste gerechtjes en mooie wijnen. Natuurlijk kun je aan onze mooie bar eerst samenkomen met een lekkere cocktail.

Meer informatie

Proef de sfeer