Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

NY Basement

Diner

Van appetijtelijke appetizers, hoogstandjes van de houtskoolgrill tot mooie gerechten van onze menukaart. Laat u verleiden door de kunsten van chef-kok Edward de Ridder en zijn team.

Meer diner

(Cocktail)Bar

Ook voor een goed glas wijn bent u meer dan welkom. Liefhebbers laten zich verrassen door de spannende selectie wijnen. En de cocktails moet je gewoon ervaren.

Meer (Cocktail)Bar

Grote groepen

NY Basement is zeer geschikt als locatie voor een netwerkborrel, een uitgebreid diner met een Business Club of een bedrijfsfeest met eten en drinken.

Meer grote groepen

Sunday Live Music Lunch

Lekker lunchen en borrelen

Op zondagmiddag is er in de maanden september t/m mei van 13:30 – 17:30 uur live muziek in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor onze speciale Sunday Live! Music Lunch (v.a. 13:00 uur) of voor een a la carte lunch (v.a. 12:30 uur).

Meer over Sunday Live Music Lunch

Taliskermenu

NY Basement is dit jaar het Flagship voor Talisker whisky. De koks en bartenders van NY Basement hebben een verrassend 4-gangenmenu samengesteld waarin elke gerecht gecombineerd wordt met een heerlijke Talisker cocktail.

Meer over het Taliskermenu

Proef de sfeer