NY Basement

Daal de trap af in Hotel New York

Vanaf 1 juni zijn we weer geopend en ontvangen we je weer heel graag in ons restaurant. Het is mogelijk om te kiezen voor een compleet menu (ook vegetarisch) of voor één van onze classics.

Eten & Drinken

Diner

Onze chef-kok heeft de lekkerste gerechten voor je uitgekozen op de menukaart. Je kunt kiezen tussen het NYB Menu of het Vegetarische Menu. Geniet van 5 of 6 gerechtjes. Of ga je liever voor één van onze Classics?

Bekijk de kaart

Bar & Bites

Natuurlijk zijn we ook geopend voor een lekkere borrel aan onze 11-meter lange bar. Hiervoor moet ook eerst een reservering gemaakt worden. Dit kan vanaf 22.00 uur. Ga je voor een goed glas wijn of kies je voor een cocktail. Het zijn de beste van Rotterdam, dus die moet je geproefd hebben.

Reserveer je borrel
Holland_NY_Basement

Lunch

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om voor een lunch te reserveren bij NY Basement. Ook de Live Music zondagen zijn tijdelijk stop gezet. Wanneer dit weer mogelijk is dan zullen we dat communiceren via onze website en social media kanalen.

Events

NY Basement exclusief reserveren is op dit moment niet mogelijk. Zodra we de mogelijkheid wel weer mogen aanbieden dan zullen we dit uitgebreid communiceren.

Wilt u voor de toekomst een event organiseren dan denken we graag mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Meer Events

Lobster Lunch

19 juli 2020

Op zondag 19 juli organiseren we op het terras van NY Basement een heerlijke Lobster Lunch. Geniet van een 5-gangen lunch en geniet van bijpassende wijnen die geschonken worden uit Big Bottles. Een middag die je niet snel zal vergeten.

Meer Lobster Lunch

#HELPDEHORECA

Koop nu een cadeaubon!

Door de geweldige steun van vele horecapartners is het mogelijk om jouw favoriete restaurant (en cocktailbar) te steunen in deze bizarre tijd. Koop een cadeaubon en help hiermee de ondernemers om nu toch de kosten te kunnen betalen. En jij hebt wat om naar uit te kijken!

Koop hier je cadeaubon

Recepten

Vanuit de keuken

Chef-kok Edward de Ridder deelt zo nu en dan heerlijke recepten die je ook thuis kan maken. Speciaal voor een bepaalde periode van het jaar of gewoon omdat het lekker is. Dus lees de recepten goed door, ga boodschappen doen en geniet van het lekkere eten. En laat het ons ook even via Facebook of Instagram weten hoe het bij jou is gelukt.

Recept

Proef de sfeer