NY Basement

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Reserveer een tafel

Eten & Drinken

Welkom!

NY Basement is wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag. Woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17:00 uur.

De keukenbrigade onder leiding van Serge van de Ridder verwent onze gasten met ware culinaire creaties. Laat je telkens verrassen door de verschillende menu’s of stel je eigen menu samen. De mooie wijnen of spannende cocktails zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.

 

Bekijk de menukaart

Live Music Lunch

Momenteel hebben we geen data gepland voor de Live Music Lunches in 2022.
Wij hopen vanaf september 2022 weer te starten met een nieuw seizoen Live Music Lunches. Tijdens deze middagen is het mogelijk te reserveren voor een speciale thema lunch en kan je ook nog eens genieten van de leukste bands.

Recruitment Dag NY Basement | 7 juli 2022

Op donderdag 7 juli as. organiseren wij voor NY Basement een Recruitment Event. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant NY Basement. We begeleiden je naar een tafeltje en je krijgt een heerlijk welkomstdrankje geserveerd. Daarna volgt de eerste sollicitatieronde aangevuld met een klein gerechtje vanuit de keuken om de sfeer te proeven. Meer weten over de dag en hoe het aanmelden werkt? Lees snel verder!

Meld je aan!

Proef de sfeer