NY Basement

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Eten & Drinken

Hotel-NewYork-Rotterdam-NYbasement-3

Diner

Onze chef-kok heeft de lekkerste gerechten voor je uitgekozen op de menukaart. Je kunt kiezen tussen het NYB Menu of het Vegetarische Menu. Geniet van 5 of 6 gerechtjes. Of ga je liever voor één van onze Classics?

Live Music Lunch

Elke maand (en op speciale dagen) organiseren we op zondag een Live Music Lunch van 13:00 tot 17:30 uur in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor een speciale thema lunch. Tijdens deze culinaire middag kan je ook nog eens genieten van de leukste bands.

Bekijk de complete agenda

Events

Het is mogelijk om NY Basement exclusief te reserveren. We gaan speciaal voor jou een heerlijk diner samenstellen. of het nu voor je verjaardag is of een diner van het werk. Natuurlijk hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Wilt u voor de toekomst een event organiseren dan denken we graag mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Meer Events

Dinnershow Hoshena

Uniek in Nederland

Pratende borden, zwevende schalen en een tafelkleed dat bijna magisch ‘vlam vat’… Bereid je voor op een sprookjesachtige, culinaire en mind-blowing 3D-ervaring die je niet snel zal vergeten. Hotel New York heeft de primeur in Nederland en NY Basement zorgt voor het culinaire menu. Een unieke avond!

Meer info

Proef de sfeer