Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

NY Basement

Diner

Van appetijtelijke appetizers, hoogstandjes van de houtskoolgrill tot mooie gerechten van onze menukaart. Laat u verleiden door de kunsten van chef-kok Edward de Ridder en zijn team.

Meer diner

(Cocktail)Bar

Ook voor een goed glas wijn bent u meer dan welkom. Liefhebbers laten zich verrassen door de spannende selectie wijnen. En de cocktails moet je gewoon ervaren.

Meer (Cocktail)Bar

Grote groepen

NY Basement is zeer geschikt als locatie voor een netwerkborrel, een uitgebreid diner met een Business Club of een bedrijfsfeest met eten en drinken.

Meer grote groepen

Vier de Zomer

Summer_of_Swing_Hotel_New_York

Summer of Swing

De zomer vieren we met Summer of Swing goed bij Hotel New York. Met optredens van The Big Swingers en The Styles wordt het terras van Hotel New York omgetoverd tot één grote dansvloer. Op 30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus en 25 augustus gaan de voetjes van de vloer tussen 14.00 en 18.00 uur. Zorg dat je het niet mist. Entree is natuurlijk gratis. Mocht het weer tegenvallen dan verschuift Summer of Swing naar NY Basement.

Brand Zomer Fest

De zomer is begonnen en daarom organiseren we samen met Brand op zondag 28 juli Brand Zomer Fest. Een festival waar je samen met je vrienden de hele middag kan proeven, borrelen, luisteren en genieten in een atmosfeertje waar je U tegen zegt. De entree is geheel gratis!

Meer Vier de Zomer

Taliskermenu

NY Basement is dit jaar het Flagship voor Talisker whisky. De koks en bartenders van NY Basement hebben een verrassend 4-gangenmenu samengesteld waarin elke gerecht gecombineerd wordt met een heerlijke Talisker cocktail.

Meer over het Taliskermenu

Proef de sfeer