NY Basement

Daal de trap af in Hotel New York

Vanaf 1 juni zijn we weer geopend en ontvangen we je weer heel graag in ons restaurant. Het is mogelijk om te kiezen voor een compleet menu (ook vegetarisch) of voor één van onze classics.

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Menukaart

Proef de Zomer

5 gangen diner voor € 39,50

Maak in de maanden augustus en september kennis met de keuken van NY Basement. Speciaal voor deze twee maanden heeft chef-kok Edward de Ridder een zomers menu samengesteld en deze wil hij je graag presenteren en dat voor een hele speciale prijs van € 39,50 (ipv € 59,50).

Meer info

Eten & Drinken

Diner

Onze chef-kok heeft de lekkerste gerechten voor je uitgekozen op de menukaart. Je kunt kiezen tussen het NYB Menu of het Vegetarische Menu. Geniet van 5 of 6 gerechtjes. Of ga je liever voor één van onze Classics?

Bekijk de kaart

Bar & Bites

Natuurlijk zijn we ook geopend voor een lekkere borrel aan onze 11-meter lange bar. Hiervoor moet ook eerst een reservering gemaakt worden. Dit kan vanaf 22.00 uur. Ga je voor een goed glas wijn of kies je voor een cocktail. Het zijn de beste van Rotterdam, dus die moet je geproefd hebben.

Reserveer je borrel

Live Music Lunch

Elke maand (en op speciale dagen) organiseren we op zondag een Live Music Lunch van 13:00 tot 17:30 uur in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor een speciale thema lunch. Tijdens deze culinaire middag kan je ook nog eens genieten van de leukste bands.

Bekijk de complete agenda

Events

NY Basement exclusief reserveren is op dit moment niet mogelijk. Zodra we de mogelijkheid wel weer mogen aanbieden dan zullen we dit uitgebreid communiceren.

Wilt u voor de toekomst een event organiseren dan denken we graag mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Meer Events

24 september 2020

Rotterdam Pride

Pride Diner

Tijdens Rotterdam Pride organiseren we in NY Basement een speciaal Pride Diner op donderdagavond 24 september. Geniet van een heerlijk 5-gangen menu en laat je verrassen door onze bartenders met een kleurrijke cocktail.

Meer info

Dinnershow Hoshena

Uniek in Nederland

Pratende borden, zwevende schalen en een tafelkleed dat bijna magisch ‘vlam vat’… Bereid je voor op een sprookjesachtige, culinaire en mind-blowing 3D-ervaring die je niet snel zal vergeten. Hotel New York heeft de primeur in Nederland en NY Basement zorgt voor het culinaire menu. Een unieke avond!

Meer info

Proef de sfeer