Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Taliskermenu

NY Basement is dit jaar het Flagship voor Talisker whisky. De koks en bartenders van NY Basement hebben een verrassend 4-gangenmenu samengesteld waarin elke gerecht gecombineerd wordt met een heerlijke Talisker cocktail.

Meer over het Taliskermenu

Summer of Swing

Summer of Swing

Deze zomer draait alles om de muziek op het terras van Hotel New York. “Huisband” The Big Swingers en/of “nieuwkomer” The Styles spelen op zondagmiddagen van 14.30 – 17.30 uur! Zet alle data alvast in je agenda.

Data Summer of Swing

Cocktails

Cocktails

Elegant en avontuurlijk. Achter de mysterieuze kleuren van onze cocktails schuilen verrassende smaken. Build, stir, shake or blend. Afhankelijk van de soorten drank en andere ingrediënten wordt de cocktail zachtjes geschonken of geroerd, of juist stevig geschud of geblend. Onze bartenders hebben alle methodes in de vingers.

Meer Cocktails

Cocktailworkshop

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje, een gezellige vrijgezellendag of een leuke activiteit met vrienden? Dan zit je bij NY Basement goed met onze cocktailworkshop.

Meer cocktailworkshop

Best Bartender van Nederland

Daryl Lieuw-On uit NY Basement is de beste bartender van Nederland. Daryl maakte indruk op de jury met zijn signatuurcocktail. Een drankje met onder meer rum, Angostura bitter, limoensap en grapefruitsap.

Nieuws

Live Music
Sunday Afternoon

NY Basement en livemuziek horen bij elkaar! Daarom organiseren we van september t/m mei de Live Music Sunday Afternoon. In september gaan we weer starten met een nieuw seizoen. En tot die tijd hebben we Summer of Swing op het terras van Hotel New York.

Meer Live Music

Wijnblog

Wijnblog Sabrina

Elke maand neemt Sabrina Mans je mee in de wereld van de wijnen met haar blog. Sabrina is maître in NY Basement en verantwoordelijk voor de wijnen die geschonken worden.

Blog Sabrina

Proef de sfeer