NY Basement

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Reserveer een tafel

Eten & Drinken

Diner

Onze keuken heeft de lekkerste gerechten voor je uitgekozen op de menukaart. Je kunt kiezen tussen het NYB Menu of het Vegetarische Menu. Of ga je liever voor het Deluxe 6-gangen Menu?

Bekijk de menukaart

Live Music Lunch

Op diverse zondagen organiseren we een Live Music Lunch van 13:00 tot 17:30 uur in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor een speciale thema lunch. Tijdens deze culinaire middag kan je ook nog eens genieten van de leukste bands.

Bekijk de complete agenda

Events

Het is mogelijk om NY Basement exclusief te reserveren. We gaan speciaal voor jou een heerlijk diner samenstellen. of het nu voor je verjaardag is of een diner van het werk. Natuurlijk hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Wilt u voor de toekomst een event organiseren dan denken we graag mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Meer Events

Proef de sfeer