Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Sunday Live Music Lunch

Lekker lunchen en borrelen

Op zondagmiddag is er in de maanden september t/m mei van 13:30 – 17:30 uur live muziek in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor onze speciale Sunday Live! Music Lunch (v.a. 13:00 uur) of voor een a la carte lunch (v.a. 12:30 uur).

Meer over Sunday Live Music Lunch

Feestdagen

Sfeervolle decoraties en kaarslicht gaan hand in hand met de betoverende en nostalgische kerstklanken van Ella Fitzgerald, Bing Crosby en Dean Martin. Kom genieten van onze culinaire cadeautjes tijdens de feestdagen.

Meer feestdagen

Nieuws uit NY Basement

Best Bartender 2017

Daryl Lieuw-On uit NY Basement is de beste bartender van 2017. Daryl maakte indruk op de jury met zijn signatuurcocktail. Een drankje met onder meer rum, Angostura bitter, limoensap en grapefruitsap.

Nieuws

Taliskermenu

NY Basement is dit jaar het Flagship voor Talisker whisky. De koks en bartenders van NY Basement hebben een verrassend 4-gangenmenu samengesteld waarin elke gerecht gecombineerd wordt met een heerlijke Talisker cocktail.

Meer over het Taliskermenu

Proef de sfeer