Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Sunday Live Music Lunch

Lekker lunchen en borrelen

Op zondagmiddag is er in de maanden september t/m mei van 13:30 – 17:30 uur live muziek in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor onze speciale Sunday Live! Music Lunch (v.a. 13:00 uur) of voor een a la carte lunch (v.a. 12:30 uur).

Meer over Sunday Live Music Lunch

Valentijn

First date of ouderwets gezellig

NY Basement is de ideale plek voor een first date, maar ook wanneer je relatie al zeer succesvol is, zijn jullie meer dan welkom. Verras jouw Valentijn met een heerlijke avond NY Basement. Kies je voor het Valentine Menu of kom je samen een borrel drinken aan de bar.

Meer Valentijn

Taliskermenu

NY Basement is dit jaar het Flagship voor Talisker whisky. De koks en bartenders van NY Basement hebben een verrassend 4-gangenmenu samengesteld waarin elke gerecht gecombineerd wordt met een heerlijke Talisker cocktail.

Meer over het Taliskermenu

Proef de sfeer