NY Basement

NY Basement

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Reserveer een tafel

Eten & Drinken

Helaas zijn wij momenteel gesloten..

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zijn wij tot nader bericht gesloten. Wij hopen jullie snel weer te mogen ontvangen. Wil je onze keuken niet missen tijdens de feestdagen? Bestel dan ons feestdagen thuismenu.

Bekijk de menukaart

Live Music Lunch

Zodra wij weer open zijn, organiseren wij op diverse zondagen een Live Music Lunch van 13:00 tot 17:00 uur in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor een speciale thema lunch. Tijdens deze culinaire middag kan je ook nog eens genieten van de leukste bands.

Bekijk de complete agenda

Feestdagen

Nu jij niet naar ons kan komen, komt onze keuken naar jou! Bestel ons feestdagenmenu van 23 december tot en met 9 januari. Zo vieren we de feestdagen toch samen! Namens het hele NY Basement team wensen wij jou hele fijne, warme feestdagen en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2022! Wij hopen jullie snel weer in de watten te mogen leggen.

Meer informatie en bestellen

Proef de sfeer