Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Feestdagen

Kerst en Oud & Nieuw

Sfeervolle decoraties en kaarslicht gaan hand in hand met de betoverende en nostalgische kerstklanken van Ella Fitzgerald, Bing Crosby en Dean Martin. Kom genieten van onze culinaire cadeautjes tijdens de kerstdagen. Kom de feestdagen vieren en smullen in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan.

Meer over de feestdagen

High Wine Live Music

NY Basement en live muziek horen bij elkaar! Daarom organiseren we van september tot en met mei 2-wekelijks op zondagmiddag muziekmiddagen

Meer High Wine

Cocktails

Elegant en avontuurlijk. Achter de mysterieuze kleuren van onze cocktails schuilen verrassende smaken. Build, stir, shake or blend. Afhankelijk van de soorten drank en andere ingrediënten wordt de cocktail zachtjes geschonken of geroerd, of juist stevig geschud of geblend. Onze bartenders hebben alle methodes in de vingers.

Meer Cocktails

Cocktailworkshop

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje, een gezellige vrijgezellendag of een leuke activiteit met vrienden? Dan zit je bij NY Basement goed met onze cocktailworkshop.

Meer cocktailworkshop

Proef de sfeer