NY Basement

Kleiner, intiemer en exclusiever

Daal de trap af van Hotel New York

NY Basement is helaas gesloten t/m 28 april. Wij hopen zo snel mogelijk weer open te gaan en jullie te mogen ontvangen.

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

#HELPDEHORECA

Koop nu een cadeaubon!

Door de geweldige steun van vele horecapartners is het mogelijk om jouw favoriete restaurant (en cocktailbar) te steunen in deze bizarre tijd. Koop een cadeaubon en help hiermee de ondernemers om nu toch de kosten te kunnen betalen. En jij hebt wat om naar uit te kijken!

Koop hier je cadeaubon

Recepten

Vanuit de keuken

Voor het Paasweekend heeft chef-kok Edward de Ridder een heerlijk gerecht gemaakt in zijn eigen keuken. Hij heeft alles opgeschreven, zodat dit gerecht ook thuis gemaakt kan worden. Dus ga (alleen) boodschappen doen en ga die keuken in om van Pasen toch iets bijzonders te maken.

Recept

NY Basement

Diner

Van appetijtelijke appetizers, hoogstandjes van de houtskoolgrill tot mooie gerechten van onze menukaart. Laat u verleiden door de kunsten van chef-kok Edward de Ridder en zijn team. Of kies je voor het Verrassingsmenu van 4, 5 of 6 gerechtjes.

Meer diner

(Cocktail)Bar

Ook voor een goed glas wijn bent u meer dan welkom. Liefhebbers laten zich verrassen door de spannende selectie wijnen. Of ga je liever voor een NY Basement original cocktail. De beste van Rotterdam, dus die moet je geproefd hebben.

Meer (Cocktail)Bar

Lunch

Alleen op zondag is het mogelijk om te lunchen in NY Basement. Deze zondagmiddagen zijn met live muziek. Bestel van de kaart, maar kijk ook wanneer wij onze speciale all-in lunches hebben met elke keer een ander thema.

Meer lunch

Events

NY Basement is zeer geschikt als locatie voor een netwerkborrel, een uitgebreid diner met een Business Club of een bedrijfsfeest met eten en drinken. Maar ook een bruidsfeest kan makkelijk georganiseerd zijn. Neem je gasten mee NY Basement in.

Meer Events

Live Music

De ideale zondagmiddag

Op zondagmiddag organiseren we van september t/m mei van 13:30 – 17:30 uur Live Music in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor een a la carte lunch (v.a. 13:00 uur). Natuurlijk ben je ook meer dan welkom voor een lekkere borrel aan onze 11-meter lange bar.

Bekijk de Agenda

Proef de sfeer