Bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenactiviteit

Cocktailworkshop

Altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/vrouw overheerlijke cocktails kunt shaken, builden en stirren? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop welke ongeveer 2 uur zal duren.
Ga samen met de bartenders van NY Basement aan de slag om drie cocktails te maken zoals een Mojito of een Cosmopolitan. Uiteraard is het mogelijk om in overleg de vrijheid te krijgen om zelf te improviseren met de verschillende ingrediënten om je eigen “signature cocktail” te maken. Ga aan de slag met het mixen van verrukkelijke cocktails om vervolgens lekker te genieten van je eigen gemaakte drankjes.

Kosten en uitbreiding

NY_Basement_Proost

Kosten

– Cocktailworkshop incl. 3 cocktails (minimaal 10 personen) € 29,50 p.p.
– Kosten cocktailshaker € 55,00 bij 10-15 personen
– Kosten cocktailshakers € 110,00 bij 15-25 personen
– Kosten cocktailshakers € 165,00 bij 25+ personen

NY_Basement_Cocktail

Uitbreidingsmogelijkheden

– 1 uurtje naborrelen in NY Basement inclusief enkele bites en drankjes (Hollands assortiment): € 15,00 p.p.
– Nagenieten door middel van een speciaal door onze chef samengesteld menu bestaande uit 4 of 5 gerechtjes: v.a. € 49,50 p.p.

Reserveren

Reserveer de workshop

Cocktailworkshops bij NY Basement zijn mogelijk vanaf 10 personen. De workshops kunnen gereserveerd worden op maandag t/m zaterdag en hebben een “vaste” begintijd van 15:00 uur. Andere aanvangstijden in overleg, dit omdat NY Basement in de avond open is voor diner. Een cocktailworkshop in NY Basement aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Cocktailkaart 2018