Kerstmenu

Kerstmenu

Aperitiefhapjes van de Chef

**

Zalmtartaar Amuse

Met ponzu, wasabicrunch, foreleitjes, mierikswortelcreme en bouillon van wakame en komkommer

**

Hollandse Garnalen

Met kreeft, avocado, appel, radijs, sesamkletskop en schuim van vadouvan

**

Heilbot

Zachtgegaard met courgette, bleekselderij, venkel en antiboise

**

Kalfszwezerik

Met artisjok, brisket, kimchi, marloeske en jus van Cevenne ui

**

Anjou Duif

Gebraden met gebakken ganzenlever, bitterbal van het pootje, aardappelblini, auberginecompote, rode biet en jus van long pepper

**

Chocolade

Flexibele chocolade met passievrucht, gouden parel, ganache, hangop, macaron, witte chocoladecrumble en mulitvitaminesorbet

 

• Bijpassend wijnarrangement bestaande uit 1 glas per gerechtje: € 39,50

Kerstdagen

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan online. Op de dag zelf kunnen wij geen passanten plaatsen. Voor meer informatie en beschikbaarheid mail naar info@nybasement.nl of bel 010 – 439 05 24 (tussen 16.00 en 23.00).

Online reserveren