Sunday Live!
Music Lunch

Sunday Live Music Lunch

Op zondagmiddag is er in de maanden september t/m mei van 13:30 – 17:30 uur live muziek in NY Basement. Tijdens deze zondagmiddag is het mogelijk te reserveren voor onze speciale Sunday Live! Music Lunch (v.a. 13:00 uur) of voor een a la carte lunch (v.a. 12:30 uur). Laat je elke week weer verrassen door onze swingende bands.

Lunch

NY_Basement_Gerecht_1

Sunday Live! Music Lunch

Tijdens deze lunch serveren wij een speciaal menu voor €29,50 per persoon. Deze bestaat uit een bite vooraf, gevolgd door 3 kleine gerechtjes. Hierna is er altijd nog de mogelijkheid om na te genieten van een dessert, of misschien wel een ‘digestief cocktail’ aan onze gezellige bar! Deze lunch is vanaf 16 september te reserveren.

A la Carte

NY Basement is alleen op zondag geopend voor de lunch. Het is dan mogelijk om onze gerechten van de kaart te bestellen. Vanaf 12.30 uur ben je meer dan welkom in het souterrain van Hotel New York. Vanaf 13.30 uur zal vanaf september ook livemuziek aanwezig zijn.

Bekijk de menukaart

Agenda 2018-2019

Cousin Hatfield Cousin Hatfield

26/05 Cousin Hatfield

Vijf jonge en getalenteerde muzikanten delen hun passie voor authentieke traditionele Amerikaanse muziek uit de zuidelijke staten. Het repertoire van old school Texas en Nashville legendes in hun eigen unieke arrangementen en geluid.Rauwe, pure country en western swing, jazz & blues; Cousin Hatfield gooit het op hun eigen manier en met hun eigen liedjes. Dit omvat virtuoos spelen, spot-on vocale harmonie en een vermakelijke show die je niet snel zult vergeten. Naast het veroveren van de Nederlandse countrymuziekscene zijn ze te vinden door heel Europa.

The Big Swingers Live The Big Swingers

02/06 The Big Swingers

The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. De bandleden hebben eerder gespeeld in acts zoals bijvoorbeeld Crazy Pianos, Rowwen Hèze, De Coronas en Kane. The Big Swingers nemen je mee op reis terug in de tijd; waar je favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders.

Proef de Sfeer