Lunch

De gezelligste lunch

In NY Basement is het alleen op zondagmiddag mogelijk om te genieten van de lekkerste lunch van Rotterdam. Chef-kok Edward de Ridder heeft samen met zijn team een overheerlijke menukaart samengesteld. Kan je niet kiezen? Laat je dan verrassen door ons. Op de zondagen van september t/m mei is er ook nog eens Live Music. En wat dacht je van onze speciale lunches. Kijk snel verder welke events we gaan organiseren op de zondagmiddagen.

Ed's Lunch

In gedachten proeft hij al wat zijn handen nog moeten maken. Smaken, aroma’s, texturen… Onze chef-kok Edward de Ridder combineert ze naar eigen creatief inzicht tot smakelijke gerechten en verrassende themalunches. Schuif aan voor bijzondere BBQ-gerechten, wereldse vruchten uit onze wereldzeeën of geniet van verfijnd Italië, avontuurlijk Azië en ‘haute Hollands’. Allemaal met de handtekening van onze eigen ‘Ed’!

Hotel-NewYork-Rotterdam-NYbasement-4

Chef-kok Edward de Ridder pakt uit

Een all-in Lunch voor € 97,50 met elk event een ander thema. Aanvang van de lunch is tussen 12.30 en 13.30 uur.

  • Aperitief + tafelgarnituren
  • Amuse
  • 4 gangen (lunch)
  • Bijpassende wijnen (zonder wijnarrangement is de lunch € 59,50)
  • Waterarrangement
  • Koffieservies

Thema's Ed's Lunch

Bekijk nu alle thema’s van Ed’s Lunch en reserveer vandaag nog een tafel. De Live Music is niet verbonden aan het thema.

Holland_NY_Basement Hollandse Lunch

26/04: Hollandse Lunch

De beste start van een Hollands feestje. De dag voor Koningsdag nog lekker relaxen en je met een complete middag in de watten laten leggen in NY Basement. Met de mooiste producten van Nederlandse bodem, oerhollandse gerechten bereidt op verrassende wijze en live muziek met een fantastische sfeer.

Lobster_NY_Basement Lobster Lunch

28/06: Lobster Lunch

Binnenkort meer info.