NY Basement

Proef de Zomer

NY Basement

Proef de Zomer

Maak in de maanden augustus en september kennis met de keuken van NY Basement. Speciaal voor deze twee maanden heeft chef-kok Edward de Ridder een zomers menu samengesteld en deze wil hij je graag presenteren. Maak dus van jouw vakantie een culinaire beleving en reserveer vandaag nog een tafel in NY Basement en Proef de Zomer.

5 gangen voor € 39,50

Een heerlijk menu bestaande uit 5 gerechtjes. Normaal betaal je € 59,50, maar speciaal voor deze zomermaanden hebben we een zomerdeal van € 39,50. Neem plaats in ons restaurant in het souterrain van Hotel New York of geniet van ons zonnige terras? Een culinaire zomeravond voor jou en je partner (of vrienden/collega’s). En natuurlijk blijft onze cocktailbar ook voor jullie open en verrassen onze barmannen je graag met een zomerse cocktail.

Proef de Zomer

Reserveren

Reserveren moet minimaal 24 uur van te voren

De actie is geldig t/m 30 september. Vermeld de actiecode PROEF DE ZOMER in het opmerkingenveld bij het maken van je reservering. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Er zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar.