Oudejaarsavond Balszaal

19:00 – 23:30 uur

Exclusieve avond

hotel_new_york_kerst_detail

Walking Dinner en Live Music

In onze feestelijke Balszaal organiseren wij dit jaar voor het eerst een exclusieve Oudejaarsavond in combinatie met live muziek. Deze avond bestaat uit een walking dinner van 5 gerechtjes welke wij serveren uit de keuken van NY Basement. De gezellige band Swing Twice zal zorgdragen voor een heerlijk sfeertje. De kosten voor deze speciale avond bedragen € 122,50 p.p. (inclusief consumpties: frisdranken, huiswijnen en tapbier)

rotterdam-kerst-feestdagen-oud-nieuw

Proosten!

Deze speciale avond is om 23:30 uur afgelopen en tegen die tijd sturen wij u met een glaasje champagne de pier op om te genieten van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Na afloop van het vuurwerk bent u uiteraard weer van harte welkom bij ons en heeft u 2 mogelijkheden om de avond verder in te vullen.

Na het vuurwerk

U kunt vooraf een kaartje bestellen (via onderstaande knop) voor de NY Eve Basement Party! waar het dak er tot 02:30 uur vanaf gaat of u keert terug in het café-restaurant van Hotel New York waar er gelegenheid is om lekker te borrelen aan de bar of om de dansvloer onveilig te maken op klassieke dansplaatjes tot ongeveer 01:45 uur.

Tickets NY Eve Basement Party (€ 32,50)

Reserveren

Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen staan wij je graag te woord! Reserveringen voor de Balszaal nemen wij tijdens de feestdagen uitsluitend telefonisch aan. Onze reserveringsafdeling is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur en te bereiken op 010- 439 05 25.