Oudejaarsavond Balszaal

19:00 – 23:30 uur

Exclusieve avond

Hotel_New_York_Swing_Twice

Walking Dinner en Live Music

In onze feestelijke Balszaal organiseren wij dit jaar voor het eerst een exclusieve Oudejaarsavond in combinatie met live muziek. Deze avond bestaat uit een walking dinner van 5 gerechtjes welke wij serveren uit de keuken van NY Basement. De gezellige band Swing Twice zal zorgdragen voor een heerlijk sfeertje. De kosten voor deze speciale avond bedragen € 122,50 p.p. (inclusief consumpties: frisdranken, huiswijnen en tapbier)

rotterdam-kerst-feestdagen-oud-nieuw

Proosten!

Deze speciale avond is om 23:30 uur afgelopen en tegen die tijd sturen wij u met een glaasje champagne de pier op om te genieten van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug. Na afloop van het vuurwerk bent u uiteraard weer van harte welkom in het grote restaurant van Hotel New York waar onze DJ op gaat treden.

Reserveren

Voor informatie, beschikbaarheid en prijzen staan wij je graag te woord! Reserveringen voor de Balszaal nemen wij tijdens de feestdagen uitsluitend telefonisch aan. Onze reserveringsafdeling is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur en te bereiken op 010- 439 05 25.