Steun Hotel New York Roparun Team 47

Paaseieren speurtocht

Met deze leuke kids activiteit 17 & 18 april

Steun je het roparun team van Hotel New York

Wie is er nou niet mee groot gebracht? Paaseieren zoeken!

Dit jaar organiseert Hotel New York tijdens Pasen, op 17 en 18 april 2022, een Paaseieren Speurtocht. Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar de 10 paaseieren die de Paashaas heeft verstopt. De speurtocht is leuk voor kinderen die samen met ouders het avontuur aan durven gaan om alle 10 de paaseieren te vinden. Aan de gevonden Paaseieren zitten bijbehorende opdrachten die de kids kunnen oplossen. Alle kinderen zullen sowieso niet met lege handen naar huis gaan. De kosten voor de speurtocht bedragen €7,50 per kind. De volledige opbrengsten van het de Paas speurtocht zal Hotel New York doneren aan de Roparun.

Op beide dagen is het mogelijk  om tussen 10:30 uur en 15:00 uur de speurtocht te volgen. Ieder kwartier kan er een ander groepje starten. Kies het gewenste tijdstip bij het aanschaffen van een ticket.

Hotel New York zal met Team 47 meedoen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer welke dit jaar volledig in Nederland zal plaatsvinden. De opbrengsten gaan naar mensen met kanker, waar vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd wordt met dit geld leven aan de dagen toegevoegd.

Na het kopen van het ticket, waarvan de opbrengst volledig naar de Roparun gaat kunnen jullie je op het aangegeven tijdstip melden bij het kraampje voor het terras van Hotel New York. De speurtocht is rond het pand van Hotel New York.

Speurtocht tickets

Je kan je ticket kopen op het gewenste tijdstip, let op: VOL = VOL. De Paaseieren speurtocht zal ongeveer een uur duren. Dit ligt er natuurlijk aan hoe snel jullie de eieren vinden en de opdrachten volbrengen. Een ticket kost € 7,50 per kind, als ouders mag je een bijdrage doen op de dag zelf in onze donatiebox. De speurtocht zal ongeacht slecht weer, gewoon door gaan.

Koop hier je tickets!

Boek een kamer in Hotel New York