Pleinbioscoop

Bestellingen zijn alleen geldig in combinatie met filmticket

Pleinbioscoop

Leuk dat je een kaartje gekocht hebt voor de Pleinbioscoop en erg gezellig dat je bij ons op het grasveld-terras komt plaatsnemen. Wij gaan er voor zorgen dat je een mooie avond hebt. Je kunt een diner bij Hotel New York reserveren of je kunt jouw avond extra speciaal maken middels een lekkere welkomstcocktail en een bittergarnituur. Wil je beide extra’s deze avond dan kan dat natuurlijk ook?

Via deze pagina kan je je wensen alvast kenbaar maken. Wij zorgen dan dat alles gereed staat. Op de avond zelf kan je natuurlijk ook gewoon bestellen. Bij regen bedienen we alleen niet op het terras, maar dan kan je bij de Pleinbioscoop wat te drinken halen.

Wij verkopen geen kaarten voor de film. Tickets koop je via de website van Pleinbioscoop.

hotel_new_york_rotterdam_pierspeeltuin Zomeravondpakket

Zomeravondpakket
€ 14,- pp

We ontvangen je met een heerlijke welkomstcocktail en zorgen dat je halverwege de avond een lekkere bittergarnituur krijgt en daar hoef je niet eens voor uit je stoel te komen.


Ticket zit niet inbegrepen.

Dinerpakket

Dinerpakket
€ 30,- pp

Begin de avond goed om voorafgaand aan de film bij ons te komen dineren. Speciaal voor de gasten van de Pleinbioscoop hebben wij om 19.30 uur een menu bestaande uit 2 gangen samengesteld in ons restaurant. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles op tijd geserveerd is zodat je niks van de film zult missen.


Ticket zit niet inbegrepen.

Alles-in-1-pakket

Alles-in-1-pakket
€ 44,- pp

Een echt avondje uit. Start met een 2-gangen diner in Hotel New York welke speciaal voor de gasten van de Pleinbioscoop is samengesteld. Vervolgens serveren wij je een welkomstcocktail bij aanvang van de film en omstreeks 22:15 ontvang je nog een bittergarnituur op tafel.


Ticket zit niet inbegrepen.

Bestellen

Let erop dat je alleen kunt bestellen als je een filmticket hebt voor het terras van Hotel New York