Hotel New York

Puzzeltour

Hotel New York

Puzzeltour

Even een frisse neus halen in onze mooie stad Rotterdam. Onderweg genieten van een hapje en drankje, wie wil dat nu niet? Om het nog eens extra leuk te maken, hebben we er ook nog een puzzeltour in verwerkt. Doe jij mee? We gaan te fiets en te voet door Rotterdam met als decor Hotel New York, de Maas en het ss Rotterdam.

Skyline Rotterdam

Te fiets en te voet

De Puzzeltour start in Hotel New York met een gerechtje van NY Basement. Hierna stap je op je eigen fiets of een fiets van Hotel New York voor deel 1 van de puzzeltour. Weet jij de eerste letters van de puzzel te ontcijferen? Na 1,5 uur kom je weer terug en verruil je de fiets voor een drankje en ga je je klaar maken voor de wandeling richting het ss Rotterdam. Bij het ss Rotterdam geniet je weer van een gerechtje en wandel je terug naar Hotel New York. Heb jij het eindantwoord goed? Dan staat er weer een drankje voor je koud en eindigt de puzzeltour.

Informatie

Hotel_New_York_Fietsarrangement

Wanneer

De Hotel New York Puzzeltour is mogelijk op donderdag t/m zondag. Je kunt daarbij kiezen tussen de volgende starttijden: 12:00 – 14:00 – 16:00 – 18:00. Per tijdsblok hebben we 14 fietsen beschikbaar.

hotel_new_york_rotterdam_voorkant

Kosten

De kosten van de Hotel New York Puzzeltour bedragen € 28,00 per persoon. Dit is inclusief 2 gerechtjes, 2 drankjes en de puzzeltour. Wij regelen de fietsen, maar je kunt ook op je eigen fiets.

ss Rotterdam

Wie

De Hotel New York Puzzeltour is gemaakt voor volwassenen. Onze fietsen zijn helaas niet geschikt voor kleine kinderen. Nodig je beste vrienden uit om mee te doen, maar houd je wel aan de maximale groepsgrootte.

Hotel New York Puzzeltour

Tickets