Recruitmentdag
Hotel New York

zondag 29 april 2018

Kom naar onze Recruitmentdag

hotel_new_york_rotterdam_extpier7

Hotel New York zoekt jou!

Op zondag 29 april 2018 ben jij vanaf 15.00 uur van harte welkom op onze Recruitmentdag. Heb jij altijd al bij Hotel New York willen werken? Dan is dit je kans! Tijdens de Recruitmentdag vertellen we je alles over de werkzaamheden binnen Hotel New York, bieden we workshops aan en dagen we je uit met verschillende challenges. Op de Recruitmentdag voeren we meteen een gesprek dus wie weet ga jij weer naar huis als collega. Dus wil jij stralen op het mooiste terras van Rotterdam? Zie jij jezelf werken in onze unieke hotelkamers of heb jij altijd al een kijkje willen nemen in de keuken of spoelkeuken van Hotel New York?  Meld je dan snel aan! Gezamenlijk sluiten we de Recruitmentdag om 16.30 uur af.

Workshops en challenges

Aan de slag

Hotel_New_York_Bar1 Taptraining

Taptraining

Ben jij al een tapwonder? Of ben je nog niet heel ervaren. Wij helpen je vandaag op weg! Leer van onze barmannen en -vrouwen en daag ze uit! Weet jij het perfecte biertje te tappen?

NY_Basement_Cocktail_3 Cocktailworkshop

Cocktails maken

Wist je dat de Beste Bartender van Nederland bij Hotel New York werkt? Op de Recruitmentdag leert hij je een goede cocktail shaken.

Hotel_New_York_restaurant12 Dienbladrace

Dienbladrace

Neem jij het op tegen een ervaren kelner en daag jij hem/haar uit voor een dienbladrace? Nog geen ervaring? Geen probleem, tijdens de Recruitmentdag brengen onze kelners jou de nodige skills bij.

Hotel_New_York_Aardappel Pommes Neuf

Pommes Neuf - Jenga

Weet jij binnen 5 minuten de aardappelen op correcte manier te snijden om vervolgens een echte Jenga toren te bouwen? Hoe mooier de snijwijze hoe stabieler de toren.

Hotel_New_York_101_Kamer Vip-Tour

VIP-Tour

We laten je op zondag 29 april een kijkje nemen in het hotel. Wist je dat er achter elke deur van een kamer een leuk verhaal schuilt? Sluit je aan bij deze tour?

Meld je aan voor de Recruitmentdag

Na aanmelding staat er op zondag 29 april gegarandeerd een leuke verrassing op je te wachten

    Geef hierboven je voorkeur aan voor maximaal twee workshops. We streven ernaar iedereen bij de workshop van zijn of haar keuze in te delen. Wil je alleen komen kijken? Vink dan de laatste optie aan (geen workshop).

Word jij onze collega?

Hotel_New_York_Raymond_Klootwijk Raymond

Raymond

Ik werk inmiddels jaren bij Hotel New York. Ik ben begonnen als runner en inmiddels ben ik doorgegroeid tot leidinggevende in het restaurant. Binnen Hotel New York zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden.

Ellen

Ellen

Ik werk 20 jaar bij Hotel New York. In mijn team zitten voorvrouwen, huismannen en schoonmakers. Elke dag werken we keihard om zowel de kamers als het restaurant schoon te houden.

Vacature Zelfstandig Werkend Kok Dennis

Dennis

Hoi ik ben Dennis en ik werk al drie jaar in de keuken van Hotel New York. Ben jij benieuwd naar hoe de keuken van Hotel New York er uit ziet? Op de Recruitmentdag geven wij jou een kijkje in onze keuken.