Helpt u mee?

Wilt u bijdragen aan de zorg voor mensen met kanker?

Naast het organiseren van fondswervende activiteiten proberen wij op vele manieren geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun: zorg voor mensen met kanker. Zo mooi verwoord in het motto van de Roparun.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Door kanker staat je leven ineens op zijn kop. En dan gaan momenten echt tellen: die momenten wil je met je dierbaren en geliefden zo prettig mogelijk doorbrengen. De stichting Roparun ondersteunt tal van kleine en grote goede doelen die juist dat doen: zorgen voor mooie en onvergetelijke momenten, voor mensen die er zuinig mee om moeten gaan.

Wij vragen uw steun voor onze deelname Roparun 2020 en bieden enkele standaard sponsormogelijkheden aan.

Sponsorpakketten

Hotel_New_York_Roparun_Start

Vriend van Team 47: € 100,-

Vermelding van uw naam als Vriend op onze website, Facebook en Twitter.

Sponsor Brons: € 500,-

Vermelding als Bronzen Sponsor met logo en bedrijfsnaam op onze website, Facebook en Twitter.

Sponsor Zilver: € 1.000,-

  1. Vermelding als Zilveren Sponsor met logo en bedrijfsnaam op onze website, Facebook en Twitter (incl 3-maandelijkse herhaling op Facebook en Twitter).
  2. Vermelding van uw bedrijfslogo op onze teamkleding.

Sponsor Goud: € 2.500,-

  1. Vermelding als Gouden  Sponsor met logo en bedrijfsnaam op onze website, Facebook en Twitter (incl 2-maandelijkse herhaling op Facebook en Twitter).
  2. Vermelding van uw bedrijfslogo op onze teamkleding.
  3. Vermelding van uw bedrijfslogo op onze voertuigen (magneetplaat) en banner (banner inzet bij team foto momenten en finish).

Hotel_New_York_Roparun_Juichen

Pakket op Maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om een op maat gemaakt pakket te bespreken. Vul het formulier hieronder in het we gaan graag met u om de tafel.

Onze sponsoren

Bekijk de huidige sponsoren van Team 47. Samen met hen halen we zoveel mogelijk geld op. Extra ondersteuning is altijd welkom, want hoe meer geld we ophalen, hoe meer er naar het goede doel gaat. Bent u onze volgende sponsor?

Onze sponsoren

Neem contact met ons op

Sponsor worden?