Nieuws

Team 47 Hotel New York

Blijf altijd op de hoogte

Collecteren in de kerstvakantie

Collecteren in de kerstvakantie

Van 27 december t/m 31 december heeft het hele team van Roparunteam om beurten gecollecteerd bij de entree van Hotel New York. Gasten van het restaurant werden bij aankomst getrakteerd op een heerlijk stukje zelfgemaakt boterkoek. Heel veel gasten doneerden daarna voor het goede doel van de Roparun. Na vijf dagen kon het team terugkijken op een geslaagde kerstvakantie, want er is maar liefst € 1.677.75 opgehaald. Een waanzinnige start van de eerste activiteit als nieuwe team. We kijken dan ook met trots terug op deze dagen en danken alle gasten die een donatie achter hebben gelaten. We zitten niet stil en de volgende actie wordt voorbereid, maar daarover binnenkort meer.

Winnaars van de pubquiz

Winnaars van de pubquiz

Team 47 Hotel New York is officieel gepresenteerd tijdens een relatie-event in Hotel New York. Samen met 20 bedrijven uit het netwerk van Hotel New York ging het team de strijd aan tijdens een pubquiz.

 

In verschillende rondes wisten Simone, Judy, Melanie en Nicole net niet genoeg punten binnen te halen om de eerste prijs in de wacht te slepen. Het scheelde maar een paar punten 😉

 

Toch is Team 47 Hotel New York de grote winnaar van de avond. Een van de vragen tijdens de pubquiz was namelijk. Waar kan jullie bedrijf Team 47 mee helpen? Alle antwoorden waren goed, behalve het antwoord niks. En er waren heel veel goede antwoorden.

 

Zo waren er een aantal bedrijven die een donatie wilden doen, mogen we de busjes van Excelsior lenen voor het Pinksterweekend, hebben we fietsen gekregen van MyHotelBikes en waren er diverse bedrijven die ons flesjes water sponsorden. Om het teamgevoel nog verder te ontwikkelen hebben we ook nog twee teamactiviteiten gekregen van Pegasus Events en Puur Events.

 

Dus hoeveel punten de dames ook hadden (we mochten hierover niks zeggen), ze zijn toch als grote winnaars naar huis gegaan. De eerste activiteiten was weer een feit. En zeer geslaagd!

Hotel_New_York_Roparun_Juichen Nieuwe teamnaam

Nieuwe teamnaam

Sinds 2010 hebben wij 10 maal deelgenomen aan de Roparun. 10 fantastische deelnames waarin wij ruim € 225.000 hebben opgehaald voor het goede doel. 10 maal deelgenomen onder de naam Dordtse Klasse(n) en onder de vlag van het Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD). Bij onze laatste deelname in 2019 was er al een geweldige inzet en betrokkenheid vanuit Hotel New York in de vorm haar relaties als ook medewerkers.

 

Hotel New York heeft een enorm netwerk van relaties en gelet de eerdere fijne samenwerking hebben wij, in goed overleg met OPOD, ervoor gekozen onder een andere Roparun teamnaam verder te gaan. Met ingang van heden zal Roparun team 047 Dordtse Klasse(n) verder gaan als Roparun team 047 Hotel New York.

 

Wij zijn trots dat wij onder de naam van dit geweldige hotel in 2020 aan de start van de Roparun mogen staan. Bovenal rekenen wij erop, door gebruik te maken van het enorme netwerk van relaties en partners van Hotel New York, hiermee een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel van de Roparun.

Op naar een kwart miljoen

Op naar een kwart miljoen

In 2010 begon het Roparun avontuur van team 47 Dordtse Klasse(n). Gestart als een ideetje om sportiviteit en bijdragen aan een goed doel te combineren was daar de eerste deelname aan de Roparun. En nu, inmiddels al 10 jaar en 10 Roparuns later, staat het team in 2020 voor de 11e keer onder de startboog in Parijs.

 

Waar sportiviteit en gezelligheid voor onze teamleden absoluut belangrijk zijn, is de uiteindelijke bijdrage aan het goede doel van de Roparun natuurlijk van ultiem belang. En vaak krijgen wij de vraag hoeveel wij in die 10 jaar nu eigenlijk hebben opgehaald en bijgedragen aan de Roparun. Het was even zoeken, maar zie hier; € 221.584,55. Na de editie 2020 meer dan een kwart miljoen? Steun ons. Help u mee?

Masseur gezocht

Masseur gezocht

Na jaren van trouwe, betrokken en enorme inzet heeft onze masseuse Yvonne ervoor gekozen om de Roparun beleving met een team met haar collega’s te gaan ervaren. Heel jammer, maar we begrijpen en respecteren haar keuze heel goed.

 

Daarmee zijn wij wel dringend op zoek naar een masseur (m/v) welke ons team wil komen versterken. Je zal samen met Wim Heijmans de (hoofdzakelijk) lopers en fietsers tijdens de Roparun medisch begeleiden. Voornamelijk het masseren voor en na de runs, maar ook het adviseren rondom medische aangelegenheden en behandelen van blessures. Wim is een Roparun veteraan waar je enorm op kan steunen, daarnaast is hij EHBO en BHV trainer.

 

Je komt in een ervaren en heel gezellig team, je zal in de gehele voorbereiding volledig geïnformeerd worden zodat niets een verassing voor je zal zijn. Je bent uiteraard een volwaardig lid van het team.

Ben jij of ken jij die man/vrouw die wij zoeken? Laat het ons weten!

Hotel_New_York_Roparun_Start Recordopbrengst 2019

Recordopbrengst 2019

De 28e editie van de Roparun heeft het recordbedrag opgebracht van 5.626.988,79 euro. Dit werd op de slotavond op 28 juni bekend gemaakt in het bijzijn van zo’n 3.000 Roparunners. Tijdens het afgelopen Pinksterweekend (8-10 juni) namen 323 teams deel aan de estafetteloop vanuit Parijs, Hamburg of Almelo naar Rotterdam. De volledige opbrengst is bestemd voor projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

 

Deze opbrengst is de hoogste in de 28-jarige historie van Roparun. In 2018 bracht Roparun ruim 5,1 miljoen euro op. Sinds de eerste editie is in totaal 88 miljoen euro ingezameld.

 

“Onze deelnemers hebben allemaal een eigen motivatie om deel te nemen aan de Roparun, maar deelname aan het evenement is voor hen niet het belangrijkste. Het gaat hen om de goede doelen en de mensen die daarmee geholpen worden. Roparunners leveren hun prestatie voor hun medemens. Deze fantastische recordopbrengst laat zien hoe gemotiveerd zij daarin zijn”, aldus Roparun-directeur Wiljan Vloet.

 

Slotavond
Naast de bekendmaking van het slotbedrag was er ook aandacht voor de teams met de hoogste opbrengst. Dit jaar was Team 233, Team Doelbewust, het team met de hoogste opbrengst. Zij hebben dit jaar een bedrag van €90.723,00 bij elkaar gehaald. Op de tweede plek stond Team 235 Florensis en de derde plaats was voor Team 1 Stichting Hoeksche Waard Runners.

 

Het hospice Hoeksche Waard ontving een cheque voor €40.000 euro voor de inventaris van de uitbreiding van het hospice.