Slapen in je eigen stad

Slapen in je eigen stad

Overnachten in een hotel in Rotterdam? Dat doe je niet zo snel als Rotterdammer, je woont tenslotte dichtbij. Maar hoe heerlijk is het om een keer in Hotel New York te overnachten. Speciaal voor onze stadsgenoten is er nu het ‘Slapen in je eigen stad Arrangement’. Woon je in Rotterdam en wil je je lekker laten onderdompelen in de unieke Hotel New York sfeer? Kom dan deze zomer naar de Wilhelminapier en geniet van het comfort, de nostalgie, het restaurant en het terras! We hebben ook aan onze “buren” gedacht in de omringende gemeenten. Ook voor GROOT ROTTERDAM geldt deze actie.

Zomerzondagen

Elke zondag in de maanden juli en augustus kunnen bewoners van Rotterdam voor € 85,- overnachten in Hotel New York. Deze prijs is voor 2 personen en is ook inclusief een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Wil je in onze Suites, Balkonkamers of in de Torentjes overnachten dan betaal je € 50,- extra. Dan heb je het allermooiste uitzicht over de Maas en de stad.

Voorwaarden

• Prijzen zijn gebaseerd op basis van 2 volwassenen
• Het arrangement is uitsluitend te reserveren op zondag in de maand augustus en op basis van beschikbaarheid.
• Het arrangement is alleen telefonisch of per e-mail te reserveren. Gegevens staan onderaan.
• Deze actie is geldig voor iedereen met een woonadres in Groot Rotterdam 😉

Reserveren

Wil je reserveren voor het Slapen in je eigen Stad Arrangement dan kan je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via 010-4390555. Natuurlijk zijn we ook te bereiken via de mail. Geef in je mail dan duidelijk aan dat je wilt reserveren voor Slapen in je eigen Stad.

Mail ons