Yorky Speurtocht

Voor het hele gezin

Yorky Speurtocht

Hebben jullie na school of in het weekend ook zin om even iets leuks te doen en buiten een frisse neus te halen? We hebben een leuke Yorky speurtocht uitgezet voor alle vriendjes van Yorky. Loop samen met je papa, mama, opa, oma, zus of broer deze leuke speurtocht. Ga met de watertaxi naar het ss Rotterdam en loop via Katendrecht naar de Kop van Zuid. Vind tijdens deze tocht alle Yorky’s en streep de cijfers van je bingokaart. Hebben jullie de bingokaart helemaal ingevuld? Dan wacht er bij Hotel New York een lekker frietje op je.

De speurtocht is mogelijk op maandag t/m zondag tussen 11.00 uur en 19.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Voordat de speurtocht begint, melden jullie je bij de receptie van Hotel New York. Hier krijgen jullie de route en de uitleg.

Doe jij ook mee?

Kinderen: € 8,50 (incl. speurtocht, ritje met de watertaxi, kleurplaat, Yorky knuffel en friet met mayonaise).
Volwassenen: € 10,00 (incl. ritje met de watertaxi en friet met mayonaise).

*Het maximaal aantal personen per watertaxi rit is 2 volwassenen en 8 kinderen onder de 12 jaar
*Bij de watertaxi is een mondkapje verplicht.
* Het is helaas niet toegestaan om gebruik te maken van het toilet van Hotel New York. Wij mogen alleen hotelgasten binnen laten en geen passanten.

Reserveer hier jouw tijdsslot

Tickets

Ook leuk om te doen!

Yorky Ganzenbord

We hebben ook een Yorky variant gemaakt van het traditionele Ganzenbordspel. Het decor is de Wilhelminapier en een stukje Katendrecht. Dobbelen maar en dan maar afwachten welke opdrachten je krijgt.

Meer over Ganzenbord