Inclusief sushi

De parels van de Oesterbar

Hotel New York staat al jaren bekend om haar brede assortiment én unieke oesterbar. Op de plek waar vroeger de tickets voor de overtochten naar Amerika werden verkocht, vind je een keur aan smakelijke zeevruchten. Van oesters, mosselen en vongole tot garnalen, krab en kreeft. Heerlijk als lunch, diner of smakelijk hapje bij de borrel. Daar voegen ook graag een nieuwe parel aan toe: sushi!  

Dagelijks is het mogelijk om in Hotel New York te genieten van rolls, nigiri en sashimi. Graag stellen we onze chef Marco aan jullie voor! Marco Lung werkte jaren bij het bekende restaurant Kyatcha waar hij zijn ervaring opdeed onder leiding van Tommy Cheung. Voorzichtig concludeert hij dat de sushi in Nederland nog onder ontwikkeld is en er nog zo veel mooie kansen zijn in dit vakgebied. Graag geeft hij zijn kennis door en verandert hij de mindset van de gasten. Hedendaagse sushi is de juiste smaakcombinaties naar boven halen met diverse kooktechnieken en het toepassen van een snufje lef!

Binnen  de Oesterbar van Hotel New York zijn de mogelijkheden eindeloos. Marco ziet de bar alleen maar groeien de komende tijd. Zo droomt hij van een verdere uitbreiding met meerdere Japanse gerechten. Sushi zal weer worden omarmd en Hotel New York zal een leerschool worden voor jonge chefs in opleiding.

Nog opzoek naar een unieke ervaring? Boek dan onze Chef’s Bar. Onze ronde bar is geschikt voor 10 personen en Marco neemt jullie hier gedurende de avond persoonlijk mee in zijn reis. Proef de meest spannende sushicombinaties en kom meer te weten over de producten.

Dagelijks is het mogelijk om te genieten van deze gerechten. Dagelijks vanaf 17:00 uur.

Wanneer kom jij de beef truffel of sweet pecan proeven?