Take Away

Hotel New York Take Away

Onze deuren zijn helaas gesloten, maar dat betekent niet dat we er niet voor jullie zijn. De komende vier weken gaan we jullie in de watten leggen via onze Take Away service. We hebben alle mogelijkheden even op een rijtje gezet.

Thuismenu

Onze chef-koks Edward de Ridder (NY Basement) en Ronald van der Donk (Hotel New York) hebben samen een heerlijk 4-gangenmenu bereid voor € 29,50 p.p. Dit menu zal gebruiksklaar voor je aangeleverd worden. Thuis alleen nog het bord opmaken en bepaalde gerechtjes opwarmen en de gezelligheid van Hotel New York en NY Basement erbij denken.

Info & Bestellen

Thuis tompoucen maken

Ons Tompoucenpakket is geschikt voor 4 personen en kost € 7,50. Bestel je pakket voor vrijdag 17.00 uur en op zaterdag en zondag kan je het pakket afhalen bij de Kiosk tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Wij zorgen dat de room klaar is, het roze fondant is zoals het moet zijn en zorgen voor bladerdeeg. Thuis hoef je maar een paar stappen uit te voeren om de tompouce op te bouwen.

Info & Bestellen

Afternoon Tea

De Afternoon Tea van Hotel New York is wereldberoemd in Rotterdam en omstreken. In het weekend kan je nu thuis snoepen van chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee (wel zelf even water koken). De kosten bedragen € 16,50 per persoon.

Info & Bestellen

Taart

Thuis genieten van de lekkerste taartjes uit onze eigen Patisserie. Elke zaterdag en zondag kan je langskomen om het gebak op te halen. Wel even vooraf bestellen.

Info & Bestellen