Tompoucen

EK Oranje Tompouce

Hup Holland Hup

Het EK Voetbal kijk je natuurlijk met vrienden en familie thuis. Om de wedstrijden nog leuker te maken, hebben we de EK Oranje Tompouce. Ga jij voor de gele room vulling of gele room met slagroom? De tompouce is verkrijgbaar van 11 juni t/m 11 juli, want wij gaan er vanuit dat Oranje KAMPIOEN gaat wordt. Bestellen kan vooraf en ophalen is tussen 12.00 uur en 20.00 uur.

Bestel hier online

Tompoucenpakket

Thuis tompoucen maken

De allerlekkerste tompouce van Nederland eet je in….. Hotel New York!

We kunnen op dit moment helaas geen gasten ontvangen, maar we weten dat er véél gasten zijn die onze tompouce moeten missen. Daarom is het nu ook mogelijk om de Hotel New York Tompouce thuis te maken.

Erg leuk om in het weekend te doen met de kinderen, of als je indruk wilt maken op je vrienden voor je verjaardag. Of je maakt ze gewoon omdat je daar zin in hebt.

Aan de slag!

Ons Tompoucenpakket is geschikt voor 4 personen en kost € 7,50. Het pakket is nu 7 dagen in de week te bestellen. Bestel voor 20.00 uur en de volgende dag staat je pakket klaar. Je kunt het Tompoucenpakket elke dag tussen 12.00 uur en 20.00 uur afhalen in Hotel New York. Op 27 april kan dit al vanaf 09.00 uur.

Wij zorgen dat de room klaar is, het roze fondant is zoals het moet zijn en zorgen voor bladerdeeg. Thuis hoef je maar een paar stappen uit te voeren om de tompouce op te bouwen.

Voor degene die niet zo handig is in de keuken leveren we een beschrijving mee. 

Bestel hier online