Tompoucen

Koningsdag

Net als vorig jaar vieren we op 27 april Koningsdag gewoon traditiegetrouw met een overheerlijke Oranje Tompouce van Hotel New York. Dat wordt weer smullen!

Oranje Tompouce

Bestel jouw huisgemaakte Oranje Tompouce vandaag online en wij zorgen dat jouw tompoucen klaar staan in Hotel New York. 4 tompoucen voor € 12,00. Je kunt deze feestelijke tompoucen op 27 april bij ons ophalen tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Bestel direct

Tompoucenpakket

Thuis tompoucen maken

De allerlekkerste tompouce van Nederland eet je in….. Hotel New York!

We kunnen op dit moment helaas geen gasten ontvangen, maar we weten dat er véél gasten zijn die onze tompouce moeten missen. Daarom is het nu ook mogelijk om de Hotel New York Tompouce thuis te maken.

Erg leuk om in het weekend te doen met de kinderen, of als je indruk wilt maken op je vrienden voor je verjaardag. Of je maakt ze gewoon omdat je daar zin in hebt.

Op 27 april is het Tompoucenpakket natuurlijk ORANJE

Aan de slag!

Ons Tompoucenpakket is geschikt voor 4 personen en kost € 7,50. Het pakket is nu 7 dagen in de week te bestellen. Bestel voor 20.00 uur en de volgende dag staat je pakket klaar. Je kunt het Tompoucenpakket elke dag tussen 12.00 uur en 20.00 uur afhalen in Hotel New York. Op 27 april kan dit al vanaf 09.00 uur.

Wij zorgen dat de room klaar is, het roze (op 27 april ORANJE) fondant is zoals het moet zijn en zorgen voor bladerdeeg. Thuis hoef je maar een paar stappen uit te voeren om de tompouce op te bouwen.

Voor degene die niet zo handig is in de keuken leveren we een beschrijving mee. 

Bestel hier online