Vier de Zomer

Summer of Swing

Summer_of_Swing_Hotel_New_York

Live Music op het terras

De zomer vieren we met Summer of Swing goed bij Hotel New York. Met optredens van The Big Swingers en The Styles wordt het terras van Hotel New York omgetoverd tot één grote dansvloer. De voetjes van de vloer tussen 14.00 en 18.00 uur. Zorg dat je het niet mist. De agenda van Summer of Swing vind je hieronder. De entree is natuurlijk gratis. Mocht het weer buiten tegenvallen dan verschuift Summer of Swing naar NY Basement.

28 juli

The Big Swingers en de Styles nemen je mee de zomer in. Vandaag niet op het terras, maar op het grasveld. Vandaag is het een special editie in samenwerking met Brand.

11 augustus

Hotel New York viert de zomer. En dat doen we het liefst samen met jou. Ben jij er ook bij tijdens Summer of Swing?

25 augustus

Kom gezellig met vrienden en familie langs. De zomer is bijna afgelopen en we hopen eind augustus toch nog te kunnen genieten van een zomers zonnetje.

Brand Zomer Fest

hotel_new_york_rotterdam_terrasoverzicht2

Zondag 28 juli

De zomer is begonnen en daarom geven wij jou Brand Fest! Een festival waar je samen met je vrienden de hele middag kan proeven, borrelen, luisteren en genieten in een atmosfeertje waar je U tegen zegt. Zondag 28 juli wordt Hotel New York omgetoverd tot de gezelligste plek van de stad.

Festival

Een heerlijke omgeving om te genieten van live muziek van The Big Swingers, gezellige spellen en waar proeven van verschillende Brand zomer bieren, heerlijke gerechten en borrelplanken centraal staat. Verwacht een sfeervol ingerichte locatie met lange tafels om aan te zitten en kraampjes waar je food kunt halen om te delen. Schrijf je in voor de gastenlijst via de knop hieronder

Meld je aan voor de gastenlijst

Lobster Lunch

Dit mag je niet missen

Zondag 18 augustus organiseert NY Basement een speciale ‘Lobster Lunch’. Op ons vernieuwde terras serveren wij een 5-gangen menu met kreeft in de hoofdrol. Een all-in middag om van te genieten en de zomer te vieren.

Meer over de Lobster Lunch

Deel jouw Hotel New York zomerfoto ook met ons via #HNYviertdezomer.