Een feest in Hotel New York

De kleurrijke, nostalgische uitstraling en de prachtige locatie op de kop van de Wilhelminapier zorgen ervoor dat Hotel New York een warme en bijzondere plek is om iets te vieren. Van diner tot Afternoon Tea en van feestje tot brunch. Het kan allemaal in onze unieke zalen.

Gasten kunnen aan komen varen met de echte Rotterdamse watertaxi, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid. Het gebouw is oud en om de andere gasten niet tot last te zijn, is livemuziek aan bepaalde voorwaarden verbonden. Om nog steeds lekker met de voetjes van de vloer te kunnen, helpen we je graag met DJ’s en bandjes waar we veel mee samenwerken.

Zalenoverzicht

De zeven bijzondere zalen van Hotel New York nodigen uit tot een feestje of inspirerend zaken doen. De ruimtes hebben een hoog plafond, zijn verschillend van sfeer en formaat en hebben een kleurrijke en nostalgische uitstraling.

Meer over onze zalen

Contact

Heb je iets te vieren binnenkort? Dan denken we graag met je mee. Onze reserveringsafdeling vertelt je graag alle mogelijkheden binnen Hotel New York.

Contact