Combineer je nachtje weg met een unieke activiteit

Kom jij binnenkort bij ons overnachten?

Dit zijn 5 unieke activiteiten in Rotterdam die absoluut de moeite waard zijn

All good things come to an end… De herfst is nu officieel begonnen en dat betekent voorlopig even geen terrasweer. Maar niet getreurd, want Rotterdam heeft enorm veel te bieden, ook wanneer het minder lekker weer is. In deze blog hebben wij 5 leuke activiteiten voor jou op een rijtje gezet, die je kunt combineren met een hotelovernachting in Hotel New York.

Tip: Lijkt het je leuk om een van deze uitstapjes te combineren met een watertaxi ritje? Bekijk de website van Watertaxi Rotterdam om alle steigerlocaties te zien. 

REMASTERED EXPERIENCE

Remastered was in 2021 de winnaar van de ‘Most Innovative Venue of NL’, en wij begrijpen wel waarom! Remastered is namelijk een experience, die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Er is een compleet nieuwe wereld gecreëerd waarin je door de digitale kunstwerken van Hollandse Meesters loopt. Tijdens deze unieke 60 minuten durende experience komt je ogen tekort. Je kunt wandelen door een waterval, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Locatie: Willemsplein 79 (Onder de Erasmusbrug)

Plan jouw bezoek

MAVIS

Klinken Pornstar Martini’s, Mojito’s en Negroni’s voor jou als muziek in de oren? Dan is dit echt wat voor jou! Bij cocktailbar en restaurant Mavis kan je namelijk sinds kort terecht voor een cocktail (of mocktail) workshop.. Hoe leuk is dat! De cocktailshakers nemen je mee in de basistechnieken van ‘shaken’ en leren je diverse smaken te creëren door middel van verschillende ingrediënten en combinaties. De leeropbrengsten vanuit deze workshop mag je uiteraard achteraf opdrinken.

Locatie: Westzeedijk 68A

Plan jouw bezoek

KINO

Warm jezelf op in de bioscoop. Kino is een filmtheater gelegen in hartje Rotterdam. Het historische pand is al meer dan honderd jaar een verzamelplek voor muziek, film en theater. Kino beschikt over vier filmzalen met een wisselend filmaanbod: van arthouse tot blockbusters, van shorts tot klassiekers. Kortom voor iedereen wat wils! 

Locatie: Gouvernestraat 129

Plan jouw bezoek

HIGH CHOCOLATE

Ben jij een echte chocoladeliefhebber? Dan moét je in deze koude maanden echt langsgaan bij het CHCO Café in Rotterdam. Hier kan je namelijk een high chocolate doen.. Hoe geweldig is dat? Alles staat hier in het teken van chocolade. Geniet van heerlijke warme chocolademelk in diverse smaken zoals pumpkin spice en brownie. En je raadt het al! De hapjes bij deze high chocolate bestaan onder andere uit chocolade taartjes, bonbons en chocolade fondue met fruit, marshmallows en koekjes.

Locatie: Oude Binnenweg 109A

Plan jouw bezoek

RONDLEIDING STADSHAVEN BROUWERIJ

Ruil je de high chocolate liever in voor een lekkere borrel met een biertje? Bezoek dan de Stadshaven Brouwerij en leer alles over hoe bier wordt gemaakt. De brouwerij bevindt zich in een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis. Met een oppervlakte van meer dan 5.000 m2 , wordt hier zo’n 2 miljoen liter craft bier gebrouwen en gebotteld. Bekijk het bierbrouwproces van dichtbij tijdens deze rondleiding en proef de rijke smaken van plaatselijk gebrouwen bier.

Locatie: Galileistraat 24

Plan jouw bezoek

Boek een kamer in Hotel New York