Vergaderen
op historisch grondgebied

Stijlvolle vergaderlocatie

Jouw meeting in Hotel New York

Hotel New York is de ideale plek om met je bedrijf te vergaderen, een presentatie te houden, te brainstormen of om een workshop te geven. De hoge plafonds, het daglicht, de kleurrijke en nostalgische inrichting van de zalen en de locatie op de kop van de Wilhelminapier zorgen ervoor dat Hotel New York een inspirerende omgeving is om zaken te doen.

Vergaderarrangementen

Om zo effectief mogelijk te vergaderen, zijn er een aantal vergaderarrangementen samengesteld. Terwijl de vergadering plaatsvindt, zorgen wij dat het aan de gasten niks zal ontbreken…

Bekijk onze vergaderarrangementen

Faciliteiten

In de 7 zalen van Hotel New York is heel veel mogelijk. Of het nu gaat om een vergadering, een receptie, een presentatie of een diner. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet. Mis je iets of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Apparatuur

  • Audiovisuele apparatuur
  • Geluid
  • Laptop

Zaalopstelling

Binnen de zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk. Van theater, tot receptie en van cabaret tot diner. Per zaal zijn de opstellingen inzichtelijk gemaakt.

Parkeren en OV

Aan de achterkant van Hotel New York bevindt zich een grote parkeerplaats. Daarnaast is Hotel New York goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.

Even ontspannen tijdens de vergadering

De hele dag alleen maar vergaderen is niet effectief. Voeg een break toe en laat je verrassen door de mogelijkheden die Hotel New York samen met de partners aan kan bieden.

Bekijk onze mogelijkheden

Ervaringen

''Reuchlin… een fenomeen''

”De context voor onze trainingen is heel belangrijk omdat we met ons bedrijf deelnemers leren dat context doorslaggevend is. Mijn compagnon en ik organiseren zo’n zes keer per jaar een training in het directievertrek. Het was ook hier in Hotel New York dat we voor het eerst onze visie op leiderschap met elkaar deelden.”

Zalenmagazine

Blader eens rustig door ons uitgebreide Zalenmagazine. Hier zijn al onze zalen terug te vinden en spreken we met vaste zaalgasten van Hotel New York. Waarom kozen zij voor Hotel New York?

Zalenmagazine

Contact

Wil je een vergadering organiseren bij Hotel New York in combinatie met eten en een overnachting? Wij adviseren je graag. Neem contact op met onze reserveringsafdeling via 010 – 439 05 55 of vul het contactformulier in.

Contactformulier

Proef de sfeer