NY Basement

Welkom bij NY Basement!

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

NY Basement special: Soireé Méditerranée

Stel je een warme zomeravond voor, waar de geur van verse kruiden in de lucht hangt. De zon gaat onder, de hemel kleurt in oranje en roze tinten. Dit vormt de perfecte setting voor een exclusieve fine-diningspecial op het terras van de NY Basement.

Deze mediterrane fine-dining avond met 8-gangen is een mooie viering van het leven en de vreugde van samenzijn, perfect passend bij de langste dag van het jaar.

Wanneer? Donderdag 20 juni

Hoe laat? 18:30 uur – 22:00 uur

Prijs: 80,- p.p voor 8-gangen inclusief welkomstcocktail (+ drankarrangement van 45,- p.p. inclusief onbeperkt water, 5 glazen wijn en koffie of thee.)

menu

Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Dineren in NY Basement? Reserveren kan online voor gezelschappen tot en met 8 personen via de groene knop rechtsonder op deze pagina. Voor groepen vanaf 9 personen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@nybasement.nl.

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Geopend van maandag t/m donderdag van 17:00 – 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 17:00 – 01:00 uur.

Reserveren

Laat je verrassen

NY Basement is wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag. Elke laatste zondag van de maand presenteren wij de Sinatra’s Sunday Lunch.

De keukenbrigade onder leiding van Rob van der Burg verwent onze gasten met ware culinaire creaties. Laat je telkens verrassen door de verschillende menu’s of stel je eigen menu samen. De mooie wijnen of spannende cocktails zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.

 

Bekijk de menukaart

Culinair genieten in de buitenlucht

NY Basement opent dit jaar ook een terras! Dit betekent dat je kunt genieten van de culinaire hoogstandjes van NY Basement, allemaal terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de Maas. Je kan bij je reservering aangeven of je een plekje op het terras wilt.

Sinatra's Sunday Lunch

De Live Music Lunch is terug in een nieuw jasje. Onder de noemer van Sinatra’s Sunday Lunch organiseren we elke laatste zondag van de maand een muzikale middag. De muziek tijdens deze uitgebreide lunch wordt verzorgd door onze eigen Frank Sinatra: Frank In Person. Geniet van heerlijke muziek onder het genot van spannende gerechtjes in de sferen van het vooroorlogse Manhattan.

Laat je verrassen door het indrukwekkende eerbetoon aan Frank Sinatra op:

26 mei | 30 juni

De lunch zal om 13:00 van start gaan.

Reserveer hier!

Proef de sfeer