NY Basement

Welkom bij NY Basement!

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Friday Dinner + Party Evening 15 maart

NY Basement nodigt je uit voor een exclusieve avond vol gastronomie, live entertainment en liefdadigheid op 15 maart 2024!

Geniet van een 5-gangenmenu, verrassende live acts en dans tot middernacht voor het goede doel de RopaRun. Reserveer nu en draag bij aan een avond die onvergetelijk is.

Meer info

Reserveer een tafel

Dineren in NY Basement? Reserveren kan online voor gezelschappen tot en met 8 personen via de groene knop rechtsonder op deze pagina. Voor groepen vanaf 9 personen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@nybasement.nl.

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Geopend van dinsdag t/m donderdag van 17:00 – 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 17:00 – 01:00 uur.

Reserveren

Laat je verrassen

NY Basement is wekelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Elke laatste zondag van de maand presenteren wij de Sinatra’s Sunday Lunch.

De keukenbrigade onder leiding van Rob van der Burg verwent onze gasten met ware culinaire creaties. Laat je telkens verrassen door de verschillende menu’s of stel je eigen menu samen. De mooie wijnen of spannende cocktails zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.

 

Bekijk de menukaart

Sinatra's Sunday Lunch

De Live Music Lunch is terug in een nieuw jasje. Onder de noemer van Sinatra’s Sunday Lunch organiseren we elke laatste zondag van de maand een muzikale middag. De muziek tijdens deze uitgebreide lunch wordt verzorgd door onze eigen Frank Sinatra: Frank In Person. Geniet van heerlijke muziek onder het genot van spannende gerechtjes in de sferen van het vooroorlogse Manhattan.

Laat je verrassen door het indrukwekkende eerbetoon aan Frank Sinatra op:

25 februari | 31 maart

De lunch zal om 13:00 van start gaan.

Reserveer hier!

Proef de sfeer