NY Basement

Welkom bij NY Basement!

Spannende cocktails en culinaire creaties in de sfeer van het vooroorlogse Manhattan. Stijlvolle ornamenten en kleurrijke patronen. Een even hip als historisch interieur. NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische en karakteristieke pand op de kop van de Wilhelminapier.

Reserveer een tafel

Dineren in NY Basement? Reserveren kan online voor gezelschappen tot en met 8 personen via de groene knop rechtsonder op deze pagina. Voor groepen vanaf 9 personen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@nybasement.nl.

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Geopend van dinsdag t/m donderdag van 17:00 – 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 17:00 – 01:00 uur.

Reserveren

Laat je verrassen

NY Basement is wekelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Elke laatste zondag van de maand presenteren wij de Sinatra’s Sunday Lunch.

De keukenbrigade onder leiding van Rob van der Burg verwent onze gasten met ware culinaire creaties. Laat je telkens verrassen door de verschillende menu’s of stel je eigen menu samen. De mooie wijnen of spannende cocktails zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.

 

Bekijk de menukaart

Feestdagen NY Basement

Tijdens de feestdagen is NY Basement de plek om culinair te genieten. Ons feestdagenmenu, serveren wij op 24 en 25 december. Uitgebreid genieten van de lekkerste gerechtjes en mooie wijnen. Natuurlijk kun je aan onze mooie bar eerst genieten van een heerlijke cocktail.

Meer info

The Big Swingers - Before Christmas Party

Kom op zondag 17 december genieten van de leukste muziek en de lekkerste gerechten in NY Basement! Wat begon als een Live Music Lunch, breidt zich nu naar een onvergetelijke Lunch Edition en Dinner Edition. Verwacht bruisende energie, geweldige muziek en heerlijke gerechten. Bereid je voor om te dansen, te genieten en herinneringen te creëren tijdens deze bijzondere gelegenheid.

Meer info

Sinatra's Sunday Lunch

De Live Music Lunch is terug in een nieuw jasje. Onder de noemer van Sinatra’s Sunday Lunch organiseren we elke laatste zondag van de maand een muzikale middag. De muziek tijdens deze uitgebreide lunch wordt verzorgd door onze eigen Frank Sinatra: Frank In Person. Geniet van heerlijke muziek onder het genot van spannende gerechtjes in de sferen van het vooroorlogse Manhattan.

Laat je verrassen door het indrukwekkende eerbetoon aan Frank Sinatra op:

24 september | 29 oktober | 26 november

De lunch zal om 13:00 van start gaan.

Reserveer hier!

Proef de sfeer