Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Hotel New York

Café - Restaurant

Vanaf 1 juni mogen wij 30 gasten in het restaurant hebben. Reserveren is verplicht en kan met één huishouden (max van 6 personen). Voor 2 personen geldt de regel van één huishouden niet.

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

Lees HIER meer over de maatregelen die wij hebben genomen op basis van de richtlijn van de overheid, het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland.

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Vier de zomer

We gaan van de zomer een feestje maken! Gedurende de zomer komen The Big Swingers diverse keren optreden op het terras van Hotel New York. Tijdens deze gezellige avonden kan jij genieten van een heerlijk 4-gangen keuzediner.

Ben jij er bij?

Deze speciale avonden vinden plaats op:

26 en 27 juni
24 en 25 juli
28 en 29 augustus

Aangezien we een beperkt aantal tafels hebben, is reserveren verplicht.

Lees verder

Proef de sfeer

Filmpjes