Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Vier Pasen thuis met onze Afternoon Tea

Bestel nu online

Tijdens de Paasdagen toch een beetje Hotel New York ervaren? Dat kan met onze wereldberoemde Afternoon Tea. Bestel hem vooraf en haal hem 1e of 2e Paasdag bij ons op. Je hoeft alleen nog maar zelf water te koken.

Info & Bestellen

Roomservice Arrangement

Toch samen dineren

Wil je er toch even uit met je partner of met je beste vriend/vriendin? Geniet dan van een heerlijk 3-gangen menu in een van onze unieke kamers. En dan blijf je er gelijk ook een nachtje slapen.

Dineren en Slapen

Hotel New York

Café - Restaurant

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Proef de sfeer

Filmpjes