Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Snackbar Maaskant

Belegde broodjes - Frites - Snacks

Van woensdag t/m zondag is Snackbar Maaskant geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur op het terras van Hotel New York. Geniet van de lekkerste belegde broodjes, onze huisgemaakt frites en de lekkerste snacks.

Assortiment

Hotel New York

Café - Restaurant

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

Lees HIER meer over de maatregelen die wij hebben genomen op basis van de richtlijn van de overheid, het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland.

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Dinnershow Hoshena

Uniek in Nederland

Pratende borden, zwevende schalen en een tafelkleed dat bijna magisch ‘vlam vat’… Bereid je voor op een sprookjesachtige, culinaire en mind-blowing 3D-ervaring die je niet snel zal vergeten. Hotel New York heeft de primeur in Nederland en NY Basement zorgt voor het culinaire menu. Een unieke avond!

Meer info

Proef de sfeer

Filmpjes