Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Hotel New York

Café - Restaurant

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Vier de Zomer

Summer of Swing

De zomer vieren we met Summer of Swing goed bij Hotel New York. Met optredens van The Big Swingers en The Styles wordt het terras omgetoverd tot één grote dansvloer. Zondag 25 augustus is alweer de laatste editie van Summer of Swing.  De voetjes kunnen van de vloer tussen 14.00 en 18.00 uur. Zorg dat je het niet mist, want we hebben ook Fever Tree Sunday. Entree is natuurlijk gratis. Mocht het weer tegenvallen dan verplaatsen we naar NY Basement.

Vier de Zomer

Mosselweek

Van 26 augustus t/m 1 september organiseren we de Hotel New York Mosselweek. We hebben een heerlijk Mosselmenu voor jullie samengesteld voor de prijs van € 23,50. De lekkerste mosselen eet je natuurlijk bij ons!

Mosselweek

Proef de sfeer