Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Hotel New York

Café - Restaurant

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Vier de Zomer

Summer_of_Swing_Hotel_New_York

Summer of Swing

De zomer vieren we met Summer of Swing goed bij Hotel New York. Met optredens van The Big Swingers en The Styles wordt het terras van Hotel New York omgetoverd tot één grote dansvloer. Op 30 juni, 14 juli, 28 juli, 11 augustus en 25 augustus gaan de voetjes van de vloer tussen 14.00 en 18.00 uur. Zorg dat je het niet mist. Entree is natuurlijk gratis. Mocht het weer tegenvallen dan verschuift Summer of Swing naar NY Basement.

Brand Zomer Fest

De zomer is begonnen en daarom organiseren we samen met Brand op zondag 28 juli Brand Zomer Fest. Een festival waar je samen met je vrienden de hele middag kan proeven, borrelen, luisteren en genieten in een atmosfeertje waar je U tegen zegt. De entree is geheel gratis!

Meer Vier de Zomer

Lobster Lunch NY Basement

Lobster Lunch

Zondag 18 augustus organiseert ons fine dinging restaurant NY Basement een speciale ‘Lobster Lunch’. Op het vernieuwde terras serveren wij een 5-gangen menu met kreeft in de hoofdrol.

Meer Lobster Lunch

Proef de sfeer