Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Hotel New York

Café - Restaurant

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

Lees HIER meer over de maatregelen die wij hebben genomen op basis van de richtlijn van de overheid, het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland.

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Vier de zomer

We gaan van de zomer een feestje maken! Gedurende de zomer organiseren we verschillende kleinschalige evenementen op het mooiste terras van Rotterdam. Van diners met muziek, tot silent disco’s en van mosselavonden tot pleinbioscoop.

Ben jij er bij?

Kijk snel eens op onze Vier de Zomer pagina. Hier houden we alle events bij? En vergeet niet te reserveren, want we houden goed in de gaten hoe druk het gaat worden.

Lees verder

Proef de sfeer

Filmpjes