bekijk in 360°

Eten en drinken
in de huiskamer van Rotterdam

Hotel New York

Café - Restaurant

In welk restaurant in Rotterdam kun je beter eten en drinken dan bij Hotel New York? Op de begane grond bevindt zich een groot café-restaurant met een capaciteit van 400 gasten. Dankzij de brede à la carte menukaart kunnen onze gasten uitgebreid of simpel, in alle prijsklassen en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat eten. Hoge plafonds, kleurrijke lampen, stoere scheepselementen en robuuste buizen en pilaren kenmerken de unieke sfeer van het restaurant waar altijd een gezellige reuring hangt.

Pasen

Vier Pasen in Hotel New York

Vier de Paasdagen gezellig in Hotel New York. Geniet van ons ontbijt- en brunchbuffet met de hele familie. De live muziek maakt jullie Pasen helemaal compleet. Of reserveer met je beste vrienden een tafel voor het Paasdiner.

Meer Pasen

Bar (07u - 01u)

De bar is dé centrale ontmoetingsplek voor Rotterdammers en reizigers die komen eten, slapen of gewoon een biertje komen drinken.

Meer Bar

NY Basement

NY Basement

NY Basement is een trendy restaurant en cocktailbar in het souterrain van ons nostalgische pand. Een spannend contrast tussen grandeur & basic. NY Basement heeft een eigen ziel en karakter maar ook die vertrouwde gastvrijheid.

NY Basement

Terras

Het mooiste plekje van Rotterdam

Het terras van Hotel New York is bij mooi weer de beste plek van Rotterdam. Op de kop van de Wilhelminapier voelt het als vakantie in eigen stad. Uitzicht op prachtige Hollandse luchten, de skyline van de stad en de watertaxi op de Maas.

Terras

Proef de sfeer