NY BASEMENT

Sinatra's Sunday Lunch

De Live Music Lunch is terug in een nieuw jasje. Onder de noemer van Sinatra’s Sunday Lunch organiseren we elke laatste zondag van de maand een muzikale middag. De muziek tijdens deze uitgebreide lunch wordt verzorgd door onze eigen Frank Sinatra: Frank In Person. Geniet van heerlijke muziek onder het genot van spannende gerechtjes in de sferen van het vooroorlogse Manhattan.

RESERVEER HIER

Een muzikale middag

Tijdens deze muzikale middag is er live muziek van Frank in Person (de beste Frank Sinatra impersonator van Nederland e.o.). Vanuit de keuken serveren wij 4 heerlijke gerechtjes afkomstig van onze menukaart.

 

De prijs voor het lunchmenu is €69,50. Daarbij is het volgende inbegrepen: een amuse,  4 gerechtjes, friandises en water op tafel. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Over NY Basement

Een nieuw restaurant met een oude ziel, even hip als historisch en met een knipoog naar het New York uit de jaren ’20 – ’30.
NY Basement is sinds 30 oktober 2015 het ‘fine dining’ restaurant van Hotel New York. Het is kleiner, exclusiever en intiemer dan het bekende restaurant op de begane grond.
NY Basement is geschikt voor een gezellige avond uit, een fijne borrel aan de mooie bar maar ook voor grote diners en feesten.

20191022-NY Basement-Westcord-034

Laat je verrassen

De keukenbrigade onder leiding van Serge van de Ridder verwent onze gasten met ware culinaire creaties. Laat je telkens verrassen door de verschillende menu’s of stel je eigen menu samen. De mooie wijnen of spannende cocktails zijn de finishing touch van een avond culinair tafelen.