Sinatra's Sunday Lunch

Elke laatste zondag van de maand

Sinatra's Sunday Lunch

Geniet iedere laatste zondag van de maand van een heerlijke muzikale lunch met zanger Frank in Person in het prachtige fine-dining restaurant NY Basement. Tijdens deze middag kunt u genieten van live muziek en vier heerlijke gerechtjes van onze menukaart voor €69,50. De lunch begint om 13:00 en eindigt rond 16:00-16:30. Lees verder voor meer informatie en reserveer jouw tafel!

Een muzikale middag

Tijdens deze muzikale middag is er live muziek van Frank in Person (de beste Frank Sinatra impersonator van Nederland e.o.). Vanuit de keuken serveren wij 4 heerlijke gerechtjes afkomstig van onze menukaart.

 

De prijs voor het lunchmenu is €69,50. Daarbij is het volgende inbegrepen: een amuse,  4 gerechtjes, friandises en water op tafel. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

De middag begint om 13:00 en eindigt naar schatting rond 16:00-16:30!

 

Ben je vegetarisch of eet je geen vis of vlees? Heb je een allergie of een intolerantie? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

 

Over NY Basement

Een nieuw restaurant met een oude ziel, even hip als historisch en met een knipoog naar het New York uit de jaren ’20 – ’30.
NY Basement is sinds 30 oktober 2015 het ‘fine dining’ restaurant van Hotel New York. Het is kleiner, exclusiever en intiemer dan het bekende restaurant op de begane grond.
NY Basement is geschikt voor een gezellige avond uit, een fijne borrel aan de mooie bar maar ook voor grote diners en feesten.

RESERVEER HIER

Impressie