Trouwen in Rotterdam

Hotel New York

Jullie mooiste dag

Trouwen in Rotterdam kan op één van de meest iconische trouwlocaties: Hotel New York. Daar waar de landverhuizers vroeger een nieuwe fase in hun leven startten, kan men tegenwoordig volmondig JA zeggen tegen elkaar!

Hotel_New_York_Receptie_Bibliotheek Ontvangst

Ontvangst (14.00u)

Jullie vrienden en familie kunnen hier samenkomen en een kopje koffie drinken voordat jullie ceremonie gaat beginnen.

Hotel_New_York_Rotterdam_Trouwen_binnenlopen Ceremonie

Ceremonie (15.00u)

Geef elkaar het JA-woord in de unieke Balszaal, in de klassieke Reuchlin zaal of op het grasveld aan de maas. Geniet van het mooie uitzicht en elkaar tijdens jullie prachtige trouwceremonie.

Receptie

Receptie (16.00u)

Bubbels! Jullie zijn getrouwd! Proost samen met al jullie gasten en wij openen de bar.

Hotel_New_York_Taart_Snijden Bruidstaart

Taart (16.00u)

Onze patisserie kan elke gewenst taart speciaal voor jullie maken. De fotograaf staat vooraan; jullie snijden samen de taart aan en wij nemen het dan over.

hotel_new_york_tafel_gedekt Diner

Diner (18.00u)

Een huwelijksdiner op een nostalgische plek in Rotterdam. Stel samen met ons jullie ideale diner samen. Wij combineren graag alle speeches met een 3 of 4 gangen diner naar keuze.

Hotel_New_York_Bruidsmeiden Feest

Feest (20.00u)

In onze Balszaal kan er een mooi feestje gebouwd worden met prachtig uitzicht op de Maas. Jullie ceremoniemeester kan nu ook meedrinken en de voetjes kunnen van de vloer terwijl je een bitterbal eet.

Hotel_New_York_Trouwen_Entertainment Entertainment

Entertainment (20.00u)

Hotel New York heeft meerdere samenwerkingen en ervaringen met fantastische bands, dj’s en ander entertainment. We helpen je graag met de invulling van de avond.

Hotel-NewYork-Rotterdam-kamer-2 Bruidssuite

Bruidssuite (00.00u)

De avond sluiten jullie natuurlijk in stijl af. Een romantische overnachting in een van onze bruidssuites. Een huwelijksnacht om nooit te vergeten 😉

Trouwen bij Hotel New York

Meer weten over alle opties om jullie dag compleet te maken?

Bekijk de brochure

Bruidsarrangement

Om niks te vergeten op jullie mooiste dag van jullie leven hebben we een speciaal bruidsarrangement samengesteld zodat het niks aan jullie dag kan ontbreken.

Meer Bruidsarrangement

Buiten trouwen

Elkaar het JA-woord geven op de Kop van de Wilhelminapier is een beleving. Hotel New York op de achtergrond en uitkijkend over de Maas. Jullie trouwplaatje is compleet met een ceremonie aan het water.

Meer buiten trouwen

Ervaringen

Het huwelijk van Thijs en Lisa

volgens ons had het ook écht niet beter gekund! Oprecht niet. We hadden écht een klik met Hotel New York.”, aldus Thijs. Dit huwelijk op een zomerdag in 2019 kent een aaneenschakeling van zonnige momenten; van de ontmoeting op het strand tijdens een surfkamp in Mimizan tot het proosten met familie en vrienden op het terras van Hotel New York op de huwelijksdag zelf.

Lees het hele verhaal

Het huwelijk van Debby & Yonathan

Je leert elkaar kennen via vrienden op een feestje in een foute discotheek. Je zoekt elkaar op via social media, begint te chatten, spreekt met elkaar af, tijdens de eerste date regent het zo hard dat je blijft en uiteindelijk nooit meer weg gaat.

Lees het hele verhaal

Het huwelijk van Arnaud & Emile de Rond - Touminet

‘Once upon a time there was a boy who fell in love with a boy and their fairytale lastest a lifetime… I can not wait to start this story with you, would you like to marry me?’

Lees het hele verhaal

Contact

Wil je alles weten over trouwen in Hotel New York. Laat het ons weten en samen met jullie maken we er een mooie dag van.

Neem contact met ons op

Proef de Sfeer