Over Hotel New York

Hotel New York

Een plek waar je graag terugkomt

Geschiedenis

Hotel New York is een brok geschiedenis. Gebouwd in 1901, veel schepen weg zien varen en in 1993 geopend als Hotel en Restaurant. Een lange en mooie geschiedenis.

Meer geschiedenis

Watertaxi

Met zo’n 50 aanlegplaatsen in Rotterdam en omstreken biedt Watertaxi Rotterdam gemakkelijk en betrouwbaar vervoer over water. Bovendien is een watertaxirit een spectaculaire belevenis voor wie Rotterdam vanaf de rivier wil ervaren.

Meer informatie

MVO

Maatschappelijke projecten

De kracht van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)-beleid is samenwerking. Dat doen we als icoon van Rotterdam met onze medewerkers, relaties én gasten, op lokaal en landelijk niveau

Meer over MVO

Kennis maken met

Maak kennis met ons personeel

Hoe ziet een werkdag er uit? Wat voor soort mensen werken bij Hotel New York? Maak kennis met onze medewerkers. Op een persoonlijke manier vertellen ze wie ze zijn en geven een kijkje in de wereld van Hotel New York.

Maak kennis

Fotoshoot

Een shoot van het interieur, een commercial opnemen, productfotografie, een modeshoot of een foto voor je portfolio. Hotel New York kan dan de ideale locatie zijn. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden.

Meer informatie